Jaunu Nāru Astes Pomādes Kūka Silikona Veidnē Šokolādes Pelējuma DIY zivs astei līdzīgs Kūka Apdare Pelējuma A1708

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: matu trušu rokas soma, hipster biksītes 2020, hipster somiņas lēti, mati zirgaste 100 cm, matu plastmasas vāciņu vīriešiem, matu playstation 7mm, matu platīns, sudraba, hipster cilvēks apģērbi, matu dēļu miniatūras.

    €4.59
  • Zīmola Nosaukums: DYan
  • Veids: Kūka Rīki
  • Modeļa Numurs: Šokolādes Pelējuma
  • Kūka Rīki Tips: Veidnes
  • Materiāls: Silikona
  • Sertifikācija: CIQ
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Iezīme: Eco-Friendly

Jaunu Nāru Astes Pomādes Kūka Silikona Veidnē Šokolādes Pelējuma DIY zivs astei līdzīgs Kūka Apdare Pelējuma A1708

Tas em Apraksts

Materiāls: pārtikas klases silikona Iepakojums: opp Krāsa: Gadījuma Izmērs: kā attēlā

Produkta Apraksts:

1. Tas ir stabils, strukturāli un mehāniskās īpašības, tāpēc tas ir labi augstu un zemu temperatūru izturība un plašu temperatūras izturība.Zemākās temperatūras izturība ir 40 grādi zem nulles, augstākā temperatūra ir 230 grādiem, un tas ir vienmērīgi silda ar siltumu.

2. Tas ir izturīgi pret tīrīšanas līdzekļiem un cita veida kodīgas vielas un ir viegli tīrāma.

3. Pēc lietošanas, jebkuras izejvielas netiks stick uz pelējuma.

Lietošanas instrukcijas:

1. Pirms lietojat pirmo reizi, to var notīrīt ar ūdeni vai mazgāšanas līdzekļiem, lai novērstu virsmas nav putekļu.Pirms pelējums ir cepšanai, nelielu daudzumu sviesta var piemērot iekšpusē veidnes.Izmantojot nepārtrauktā režīmā, ja tur ir tukšs, spraugas, ūdens var pievienot, lai tukšo vietu, un gaisa dedzināšana ir aizliegta.

2. Pēc katras lietošanas mērcēt atšķaidītiem mazgāšanas līdzekļu, lai 10-30 minūtes.Kad tīrīšana, lūdzu, nomazgājiet to ar mīkstu drāniņu.Nelietojiet aptuvenu tīrīšanas bumbiņas un citus priekšmetus, lai izvairītos no skrāpējumiem, bojājumiem, pelējuma.Pēc tīrīšanas, lūdzu, noslauki to un ievietojiet to glabāšanas kaste.Silīcija dioksīda gelu ir viegli reaģē ar statisko elektrību un būs absorbēt sīkās daļiņas un putekļus gaisā.Ja nav izmantota ilgu laiku, izvairīties no tieša iedarbība gaisā.

3. Ja izmanto krāsnī, pārliecinieties, vai vietā, to vidū krāsns, saglabāt attālumu apmēram 10cm no apkures caurules un saglabāt attālumu 5cm no sienas krāsns, lai izvairītos no bojājumiem, pelējuma sakarā ar augstu temperatūru.

4. Dažas veidnes, ir plaisas.Tas ir samazināt brīdī, atstājot rūpnīcu, kas ir ērts, lai pircējiem demould.Ja jums nav nopļauta, jūs nevar atbrīvot pelējuma.Izmantojot, likt uz plastmasas plēvē vai likt uz gumiju un ielej šķidrumu uz griezumu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti