Juelee Augstas Kvalitātes Krokodils Drukāt Rotaslietas Displejs Lodziņu, 3 Slāņi, Gredzens, Kaklarota, Rotaslietas Gadījumā Dāma Dāvanu Mājās Uzglabāšanas Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: boho rotaslietas kaste, displeja rotaslietas reņu, mi mājas piederumi, ledus kastē rotaslietas, koka gredzens tabula, kaste packag, pasta kastē iepakojumu, traval rotaslietas gadījumā, tous rotaslietas kastes, pasūtījuma aukliņu maisiņš.

    €13.68 €21.05
  • Vienuma Tips: Rotaslietas Iepakojuma Un Reklāmas
  • Rotaslietas Iepakojuma Un Reklāmas Veids: Gadījumos, Un Displeji
  • Izmērs: 15.5*13*12cm
  • Materiāls: Ādas
  • Objektu Platums: 13cm
  • Zīmola Nosaukums: Juelee
  • Modeļa Numurs: Rotaslietas gadījumā
  • Objekta Garumu: 15.5cm
  • Postenis Svars: 655g
  • Postenis Augstums: 12cm
  • Produkta Funkcijas: Krokodils Drukāt Rotaslietas Kaste
  • Postenis Diametrs: 15.5cm

Juelee Augstas Kvalitātes Krokodils Drukāt Rotaslietas Displejs Lodziņu, 3 Slāņi, Gredzens, Kaklarota, Rotaslietas Gadījumā Dāma Dāvanu Mājās Uzglabāšanas Piederumi

**********************************************************************************************************************************************************************************************************************************

*************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Maksājuma

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT un visas galvenās kredītkartes, maksājumu veicot drošības procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā pēc pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat veikt maksājumu uzreiz pēc pasūtījuma, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

Piegāde

Mēs organizēt sūtījumu 1 darba dienā pēc maksājuma saņemšanas.Lūdzu, pārliecinieties, vai pareizo adresi un kontakta veidā.

Bezmaksas Piegāde politika

>$5,Gaisa Pastu/ePacket

>$200,DHL/FEDEX/UPS/Aramex

*Piegādes laiku Pēc Gaisa Pasts: 10-60 dienas (izņemot stingras muitas politika, ir aizņemta sezona, vai slikti laika apstākļi var).

*Piegādes laiks EMS/ePacket: 7-15 dienas.

*Piegādes laiks no DHL/Fedex/Aramex: 3-8 dienas.

*Ekspressūtījumus, iespējams, ir nodokļu jautājums.Lūdzu sadarboties ar muitas nodoklis jāmaksā šādā situācijā.

Atgriezties & Kompensācijas

1) Jūs varat sazināties ar mums 7 dienu laikā un atgriezt preci 30 dienu laikā no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums kuģniecības izsekošanas numuru konkrētu atgriešanās iemesls, un jūsu po#.

3) Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem.VAI jūs varat izvēlēties, rezerves vienība.

4) Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Garantija

1) 12 mēnešu Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2) Bojāts preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir un trūkumiem fotogrāfijas.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat ar visiem augstāk uzskaitītajiem politiku pēc pasūtīšanas no Atopija.lv!

Atsauksmes

Mums ir jācenšas panākt, lai 100% klientu apmierinātību! 5 zvaigžņu atsauksmes ir nepieciešams, lai mums.Mēs pieprasām, lai jūs būtu nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS neitrāla vai negatīva atgriezeniskā dota .

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti