HTC One M7 M8 M9 Plus Micro USB Ports Uzlādes Lādētājs Doks Spraudsavienojumu + Mic (Mikrofons Flex Kabelis Daļas HTC E8 Tālruni

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ds stikla, htc one, htc x10, akumulators lp e8., m7 garā skrūve, auto radaru detektors krievija, alcatel mikrofons daļas, HTC, leagoo m9, reklāmas moto g8 jauda.

    €4.33 €8.65
  • Veids: Uzlādēšana caur USB Portu flex kabelis HTC One M7
  • Kvalitāte: Oriģināls
  • QC: Pagājis
  • izcelsmes vieta: Guangdong Ķīna (Mainland)
  • Modeļa Numurs: HTC One M7 M8 M9 Plus e8 801e
  • Funkcijas: Remonta Daļas One, HTC M7
  • Zīmola Nosaukums: eachway
  • Dizains: BĀRS
  • Izmantošana: USB Uzlāde Dokā
  • Tests: Tests Pa Vienam Pirms Nosūtīšanas,
  • Saderīgu Zīmols: HTC

HTC One M7 Micro USB Ports Uzlādes Lādētājs Doks Spraudsavienojumu + Mic (Mikrofons Flex Kabelis Daļas

Apraksts:

*Rezerves daļu Uzlādēšana caur USB Portu Flex Kabelis HTC One M7 *Visas daļas, kas ir 100% Pārbaudīts One, HTC M7 *Nomainiet jūsu sadalīti, skrāpējumi , bojāts, bojāto, nelietojams, mobilo telefonu detaļas, *Paketē ietilpst : 1 gab. * USB Ports Uzlādes Flex Kabelis Kuģa One, HTC M7

------------------------------------------------------

Īpašs Paziņojums: Kad sūtījums ieradies,lūdzu, pārbaudiet, vai uz iepakojuma kārba labā stāvoklī.Ja iepakojums ir bojāts, lūdzu, neparakstiet šo paketi, un, sazinieties ar mums uzreiz.Ja nav, tad nevaru spriest par problēmu, un mēs nevarēsim veikt jebkurā responsibiliy.

Piegāde: 1)Jūsu pasūtījums tiks izpildīts 3 darba dienu laikā (Nav iekļauts Svētku dienas) pēc jūsu maksājumu. 2)Mēs neesam atbildīgi par jebkādu kavēšanos pasūtījumu, ja mēs nosūtītas tos.Jo ātrums kuģniecības, kas ir ārpus mūsu kontroles. 3)visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja pienākums. 4)Ja jums ir nepieciešama ātra un droša piegāde, lūdzu, izvēlieties express shipping DHL , vai EMS Atopija.lv Premium Piegāde . 5)Ja jūs izvēlaties, DHL, EMS, utt., rezultātā vietējiem tarifiem, ko pircējs ir atbildīgs par to pašu. 6)Lūdzu, pastāstiet mums, cik daudz vērtību, jūs vēlaties, lai delare faktūrā. 7)Tā kā šis ir starptautisks piegādes,tur ir daži nekontrolējama faktori, piemēram, iepirkšanās sezonu, tālsatiksmes ceļojumu, slikti laika apstākļi, muitošanas un tā tālāk, tas varbūt atlikt vairāku dienu, lai jūs varētu saņemt savu sūtījumu.Ja tur ir kaut kas nepareizi, mēs sazināsimies ar jums, lai jums nav jāuztraucas par to

Nodokļa: Mums nav atbildīgs par jebkura pasūtījuma nodokļiem, ja piemērojams dažās valstīs.Mēs vienmēr veikt rēķinu zemāku vērtību, tāpēc, ka muitošanas būs daudz vieglāk un ātrāk.Ja jums ir nepieciešams uzrakstīt īpašu vērtību, faktūrā,lūdzu, paziņojiet mums.

Par mums: Kā mobilo tālruni, plaši izmanto visā pasaulē, Mobilo telefonu remonta daļas ir lielas biznesa iespējas visiem.Mūsu kompānijas piedāvājuma augstākās kvalitātes produkti un katru mobilo telefonu remonts daļu jums ir nepieciešams.Mēs tiecamies nodrošināt profesionālo telefonu rezerves daļas, vairāk nekā 10 gadus .Mums ir oriģinālās daļas noteikumu, tāpat kā jūsu prasība.Mēs sniegsim labāko produktu, lai jūs un palīdzētu jūsu biznesa labāk un labāk.Mēs pārdodam visu veidu mobilo telefonu detaļas un piederumi,ieskaitot LCD ekrānu, skārienjutīgo Ekrānu , stikla lēcu, mājokļu, flex kabelis ,Remonta Instrumentu, un tā tālāk.

Www Subhan2021-01-26
"USB not working"
Kuvaeva972020-11-03
"Changed, everything is normally charged!"
Mandyraye862021-02-03
"Итак, Поставил сам, не в магазине, Быстрая зарядка работает, наушники втыкаются плотно, зарядка тоже, работает как родное. Все заебок!!! первый день полета. Пришло за 9 дней"
Harbibisoft2020-11-19
"I ordered for the model M7, but it came for another phone. Landing nest and Schleif does not fit."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti