WiFi Smart apkures Katlu, Ūdens Sildītāja Slēdzis Ūdens Sildītājs Smart Dzīves Tuya APP Tālvadības pulti, Alexa, Google, Home, Balss Vadība,20A,4400W

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: aqara slēdzis sienas, kontroles temperatūra, mini sonoff slēdzis, ieslēdziet wifi, nintendo slēdzis controlers, sonoff slēdzis, durvju tuya smart, elektriskais slēdzis ar taimeri, bluetooth audio kontroles slēdzis, homekit slēdzis.

    €15.27 €22.46
  • Vienuma Tips: Slēdži
  • Ir Smart Ierīces: Jā
  • Modeļa Numurs: BJ-BW-00012
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Akrila
  • Sertifikācija: FCC
  • Funkcijas: Tālvadības Pults
  • Slēdža Tips: Tālvadības Pults
  • Pašreizējo: 20.A
  • Nominālo Spriegumu: 90-250V
  • Garantijas laiks: 1 Gads

Funkcijas Touch: ATVĒRT/AIZVĒRT Remote APP: Atvērt/Aizvērt Rf433 tālvadības pulti (nav obligāts) Plānotais/Taimeri/Ģimenes Daļa Darbojas ar Amazon Alexa Darbojas ar Google mājaslapa Strādā ar IFTTT Sertifikācija: CE, RoHS, FCC Specifikācija Barošanas avots: 90V-250V AC Maks.Pašreizējās; 20A/250V Maks.Jauda: 4400W Wireless: 802.11 b/g/n 2.4 G Drošība: WPA-PSK/WPA2-PSK Materiāls: ABS + temp.Stikla Izmērs: 86* 86*32mm; ES/UK Izmēri: 120*72*32mm, ASV Piemērojama: Ūdens Sildītājs 1-2P Gaisa kondicionēšana Sienas Kontaktligzdas Kafijas Automāts Maize Maker Cepamā Mašīna Citas elektriskās ierīces, kas ir ierobežota ar 16.A jauda 【Wi-Fi Katlu Slēdzis] aicina Pieskarieties, lai kontrolētu ūdens sildītājs ieslēgts/ izslēgts. 【Rūdīta Stikla Virsma] aicina Ūdensizturīgs, moistureproof, skrāpējumiem izturīgs. 【Balss Vadība & APP Kontroles] aicina Saderīgs ar Amazon Alexa/ Google Home/ IFTTT.Jūs varat kontrolēt savu ūdens sildītāja, izmantojot LIETOTNI (iOS/ Android) no jebkurā laikā vai vietā. 【Laika Funkcija] aicina Kontrole, ūdens sildītāja, pamatojoties uz grafiku, taimeris ar APP.Ērtāk, nekā izmantojot tradicionālo modinātājs, lai atgādinātu jums par to. 【Smart Share] aicina Dalīties ar ģimenes locekļiem/ labus draugus un kontroles kopā.

Produkta apraksts (mums ir elektroniskā versija produkta rokasgrāmatu)

Piegādes informācija -Mēs nosūtīšanas 90percent no jūsu pasūtījuma(s) 48 STUNDU laikā tiklīdz jūsu maksājumu ir noskaidroti: -Lūdzu, pievērsiet vairāk uzmanības jūsu pasūtījums adresi, kas nepieciešams, lai ATBILSTU savu piegādes adresi. (Ja tu esi no KRIEVIJAS, Lūdzu atstājiet savu pilno vārdu.Tas ir ļoti svarīgi) -Kuģniecības būs visā pasaulē, izmantojot Cainao/ePacket/China Post Air Mail/DHL/TNT/EMS. -Lūdzu, pārbaudiet vienumus, kad sniegts, ja ir bojātas, lūdzu, lūdzu, pieņem to un nekavējoties sazinieties ar mums.Mēs dos apstiprinājumu un sniegt jums risinājumu.Garantija : -1 gados ražošana garantija: -Bojāts problēma ir jāiesniedz 10 darba dienu laikā pēc tam, kad produkts tiek piegādāts: -Piegāde bojājumiem ir jāiesniedz 7 (septiņu) darba dienu laikā pēc tam, kad produkts tiek piegādāts.Sazinieties ar mums: - Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs piedāvāsim palīdzēt, lai jūs ātrāk. -Ja vēlaties veikt lielu pasūtījumu vairumtirdzniecības, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.-Ja jums ir nepieciešams, lai vairākus objektus(100GAB), rosināja ļaut mums zināt, pirmkārt.Mēs varētu piedāvāt jums dažas papildu atlaidi.ATSAUKSMES: -kādas atsauksmes no jums būs daudz appreciated.Ja esat apmierināts ar mūsu pakalpojumu vai produktu, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes. -Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs piedāvāsim palīdzēt, lai jūs ātrāk.Lūdzu, sniedziet mums 5-zvaigžņu vērtējumu pozitīvu atbildi, paldies jau iepriekš Lūdzu, ŅEMIET vērā: -Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti piegādes izmaksas. -Pircēji, kas sedz visu atbildību par visu papildu maksas, kas radušās (ja tādi ir). -Mūsu klienti no Brazi /Indija: ja jums izvēlēties jebkuru ātrā piegāde(EMS/DHL), lūdzu atstājiet jūsu CPF numurs/ID Kartes dokumentu kopijas, lai nodrošinātu mūsu piegādes normāli.

Marydurova2020-11-23
"OK"
Vv Volkov2020-08-28
"משלוח לקח המון המון המון זמן!!! "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti