Vecmeitu Ballītes Lielām Sarkanām Lūpām Konfeti Galda Sprinkles

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: alfabēts sequin, konfeti puse, konfeti kronis, ventilators vecmeitu ballītes, bumbu uzlīme, bachelorette puses piederumiem doopsel, bērnu māte, konteineru plastmasas konfeti, balona uzlīme, plīvuri vecmeitu ballītes.

    €4.64 €6.93
  • Zīmola Nosaukums: TIANZHIYUAN
  • Materiāls: PVC
  • Produkta Klasifikācija: konfeti
  • krāsa: sarkanā, rozā un rozā
  • Godu: vecmeitu ballītes
  • Modeļa Numurs: Sarkanas Lūpas

Lai nodrošinātu savlaicīgu saņemšanu no zemes gabala,lūdzu, sniedziet savu F ull Nosaukums, pasta indekss, pareizi Addressand pieejamo tālruņa numuru.

1. lai kuģiem, kas atrodas 2 darba dienas pēc tam, kad maksājums apstiprināts. 2. Pasūtījums tiks nosūtīts caur Atopija.lv standard shipping, Ķīna reģistrēta gaisa pastu, un epacket. 3.Ja jums ir nepieciešams zemes gabala steidzami, lūdzu, izvēlieties premium kuģniecības veidā, kas ilgst aptuveni 7-15 dienās tikai. 4. vienā maisā ar 60g (aptuveni 700 gabali), izmērs apļa ir 5mm, sarkana lūpu 1.4x3.8cm.Maksājumu Paypal ir pieņemts.JA JUMS IR NEPIECIEŠAMS, LAI LIELS DAUDZUMS, PLS SAZINIETIES AR MUMS, MĒS VARĒTU SNIEGT JUMS PIEMĒROTU ATLAIDI.PRODUKTU DISPLEJS: Kuģniecības lai nodrošinātu savlaicīgu saņemšanu no zemes gabala,lūdzu, sniedziet savu F ull Nosaukums, zip kodu,Pilnu Adresi,kā arī pieejamo tālruņa numuru..

1.Parasti pasūtījumi kuģis 1 darba dienas laikā pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts. 2. Pasūtījums tiks piegādāts ar Atopija.lv standarta piegāde Piegādes laiks jūsu valstij, lūdzu, pārbaudiet, Paredzamo Piegādes Laiku. 3.Ja jums ir nepieciešams zemes gabala steidzami, lūdzu, izvēlieties express shipping, kas ir tikai par 7 dienu laikā piegādāt.Maksājumu, Mēs pieņemam maksājumus caur Atopija.lv Sistēmu.Mēs arī pieņemam Paypal.Jūsu pilnīgu apmierinātību ir mūsu 1 mērķis!Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, dariet mums zināt.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti