1X YCK Sākotnējā 8K0.941.597.B 8K0941597B IZMANTOT D3S D3R D4S D4R Ksenona Lukturu HID Balasta Auto Gaismas Aksesuāri

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bi ksenona, uzdevumu apgaismojums, 8K0941597, 5dc, d2r, vīriešu xenon balasta, x xenon h7, 8k0941597b, audi a4 b8 slēdzis, dmex xenon.

    €13.04 €32.61
  • Zīmola Nosaukums: YCK
  • Modeļa Nosaukums: 8k0941597b
  • Sertifikācija: NAV
  • Krāsu Temperatūra: 4300K
  • Vienuma Tips: Balasta
  • Ligzdas Tips: H1
  • Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli: Audi

Draudzīgi Atgādinājumi

Pakete ietver 1/2X oriģināls un izmanto Droseli, Produktu attēlus šajā lapā ir tikai jūsu zināšanai,lietoti priekšmeti izskatās nedaudz atšķiras sakarā ar ražošanas Gadu un skrāpējumiem, sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.

Uzstādīt

Lūdzu, apstipriniet postenis daļa numuru "8K0.941.597.B", Ja jūsu preces daĝas numurs ir nedaudz atšķirīgs, tas nav piemērots jūsu auto.Šo preci ir 2 veidu uzlīmes, mēs nosūtīsim IZLASES veidā.

Preci pārdošanai

Daži no objektiem izskatās vecs, vai maz netīrs vai ar salauztu etiķetes, bet tas joprojām darbojas labi, tas ir pārdot par atlaides cenu, ja jūs varat nepieņemt maz problēmu, lūdzu, NAV TO IEGĀDĀTIES.Paldies.

Garantijas laiks

1. Preces tiks pārbaudīta, lai pārliecinātos, ka 100% darba, pirms nosūtīti un tiks fasēti drošību, ja jums ir bojāts, posteņa, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams,jūs varat izvēlēties, kompensāciju vai mainīt uz jaunu pēc sarunām. 2.postenis krāsu parādīts fotogrāfijās var nedaudz atšķirties uz citu datoru, monitoru,paldies par jūsu laipni izpratni.

Atsauksmes

Paldies tik daudz par to, ka izvēlējās mūs.Jūsu pozitīvs komentārs, ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmumam,ja jums ir apmierināti ar asv, 5 zvaigžņu atsauksmes būs ļoti appreciated.Paldies.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Par Kuģošanas

1. Preces tiks nosūtītas 24 stundu laikā, parasti uz Ķīnu darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums apstiprināts. 2. Lielākā daļa no priekšmetiem tiks nosūtīti pa Atopija.lv Standard Shipping / ePacket / Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu, utt. 3. Pareizā adrese (Ieskaitot Pasta Kodu un Tālruņa Numurs), ir ļoti svarīgi, lai sūtījumu piegādes. 4.Muitas nodoklis un citas nodevas, kas jāmaksā klientiem.Tas ir klienta pienākums sadarboties muitas kontroles un muitošanas.

Piegādes Laiks

Krievijā, Spānijā,ASV , Apmēram 15-25 dienās.Eiropas Apmēram 15-30 dienas.UZ Kanādu / Austrāliju, Par 18-35 dienas.UZ citu valsti, Par 18-39 gadi dienām.Ja jums ir nepieciešams objekts, steidzami,lūdzu, jāmaksā par kuģniecības maksa izvēlēties ātra piegāde, piemēram, DHL, Atopija.lv Premium Piegāde,aizņem aptuveni 4 -15 dienas.

Zīmola Stāsts

Mēs esam Profesionāla Automašīnas Lukturi un priekšējo Lukturu Piederumi Piegādātājs koncentrēties uz auto lukturu modifikācijas vairāk nekā 5 gadus, vairāk nekā 3000 automašīnas uzstādīšana pieredzi, Guangzhou,Ķīna, Ja jūs neredzat to, uz vienuma, kuru vēlaties, lūdzu nosūtiet mums objektu attēlu, centīsimies mūsu labāko, lai atrastu to, kas par jums.Paldies.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti