50gab Izmantojamais Tualetes Sēdeklis Aptver ļoti Liela Pieaugušajiem Bērniem Panīcis Apmācību Ar Atsevišķi Ietin Mājas Ceļojuma Izmantot

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: atbrīvoties tualetes papīrs, zeegle komplekts vannas istaba, tualete, vāks tualetes, vannas paklājiņu komplekts, panīcis vilcienu, vannas istaba tualetes komplekti, vienreizējās lietošanas sēdeklis, podiņa gredzens, mājas dekori, mocarts.

    €3.20 €6.27
  • Vienreizējās lietošanas: Jā
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Veids: Tualetes Papīrs Vienreizējās Lietošanas
  • Stils: Četru gabals, kas
  • Modeļa Numurs: EJ03012
  • Materiāls: Papīrs

Aizzīmju Punktiem:

1、Sterilā Tualetes Vāka - Aizsargā maigu, jutīgu ādu no baktērijām vai piemaisījumu un ceļojumu tualetes sēdeklis ir paredzēts, lai panīcis apmācīti bērni vai veselības apzinās ceļotājiem.

2、50GAB Draudzīgi Izmēra un Pieejamu - tualetes sēdeklis nodrošina lielāku sēdvietu pārklājums, lai labāk aizsargātu jūsu bērna higiēnu. 50GAB ir izmaksu efektīvas.

3、Videi Draudzīgs, Mazgājams Materiāls - Šie tualetes spilventiņi ir aizsargbarjeru, kas palīdz novērst piesārņojumu un var mazgāt prom, kad esat pabeidzis.

4、Ceļojumu Izmantot - Kad jūs ceļot un izmantot sabiedrisko tualeti, flushable tualetes sēdeklis ir pārāk liels!Ņemt tos atvaļinājumā vai izmantot tos ar lidmašīnu vai brīvā dabā.

5、Viegli Uzglabāt un Pārnēsājamo - Iepakojuma lielums ir saprātīgi, viegli veikt apkārt ar savu bagāžu, ceļojuma soma, toddler autiņbiksīšu soma vai jūsu auto.

Apraksts:

Sterils tualetes vāka - Aizsargā maigu, jutīgu ādu no baktērijām vai piemaisījumu un ceļojumu tualetes sēdeklis ir paredzēts, lai panīcis apmācīti bērni vai veselības apzinās ceļotājiem.

50GAB draudzīgi izmēra un pieejamu - tualetes sēdeklis nodrošina lielāku sēdvietu pārklājums, lai labāk aizsargātu jūsu bērna higiēnu. 50GAB ir izmaksu efektīvas.

Videi draudzīgs, mazgājami materiāli - Šīs tualetes sēdekļi ir aizsargbarjeru, kas palīdz novērst piesārņojumu un var mazgāt prom, kad esat pabeidzis.

Ceļojumu Izmantot - Kad jūs ceļot un izmantot sabiedrisko tualeti, flushable tualetes sēdeklis ir pārāk liels!Ņemt tos atvaļinājumā vai izmantot tos ar lidmašīnu vai brīvā dabā.

Viegli glabāt un pārnēsājamo - Iepakojuma lielums ir saprātīgi, viegli veikt apkārt ar savu bagāžu, ceļojuma soma, toddler autiņbiksīšu soma vai jūsu auto.

Saraksts:

1*50GAB tualetes podu vāki

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti