Augstas kvalitātes apstrāde ar medicīnas soma attieksmi pret pieaugušo nabas cirksnis trūce incisional jostas operācijas vīrieši sievietes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: soma, jostas vīriešiem, kaulu operācijas, trūce atbalsts, maisiņš viduklis, deguna operācijas, trūce jostas, cirksnis gredzens, sprauslas caurule, varžu sieviete, zobu ķirurģija.

    €19.04 €38.07
  • Zīmola Nosaukums: HANRIVER
  • Vienuma Tips: Personas Veselības Aprūpes Piederumi

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotogrāfijas Sarakstu, Cik daudz jūs zināt par trūce?

Trūce, ķermeņa, audu vai orgānu, audu iet prom no tās normālā stāvoklī, ar iedzimtas vai iegūtas veidā, trūkumus, defektus vai poras uz citu lapu, piemēram, kopīgas nabas trūce, cirksnis trūce, , incisional trūce, pēcoperācijas atkārtošanās trūces, baltās līnijas trūce, gūžas trūce.

Tā trūce zonā ir izgatavots no ērta, ērta un augstas kvalitātes kokvilnas, vienkāršu un tīru, zaļu un videi nekaitīgu, drošu un nav alerģisks.

Tālu infrasarkano bioloģisko magnētiskais lauks: trūce ar tālo infrasarkano staru un ķermeņa temperatūru, saskaņā ar kopīgas darbības, lai mazinātu iekaisumu, detumescence, bojājuma vietā pielāgot relaksācijai trūce gredzenu mutē, lai atgrieztos normālā slēgta valsts, lai ārstētu trūce.

Tā trūce zonā ir izgatavots no ērta, ērta un augstas kvalitātes kokvilnas, vienkāršu un tīru, zaļu un videi nekaitīgu, drošu un nav alerģisks.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti