Profesionālās Karstā Sejas Steamer Nano Migla Dziļās Tīrīšanas, Sejas Tvaicēšanu Skaistumkopšanas Ierīce Sejas Siltuma Smidzinātājs Mitrinātājs Rīku 49

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: nano matu steamer mašīna, sauna ar tvaiku, mister skropstas, naftas smidzinātājs, sejas steamer, profesionālo tvaika styler, nano pulverizators vīruss, plīts, tvaika, Sejas Spray, mister.

    €17.90 €33.14
  • Modeļa Numurs: MR468-49
  • Zīmola Nosaukums: CkeyiN
  • Veids: sejas steamer
  • Preču Kvalitātes Sertifikāciju: ce
  • nav logotips: Atbalsta Pilināmā
  • Barošanas Avots: elektriskā

Profesionālās Karstā Sejas Steamer Nano Migla Dziļās Tīrīšanas, Sejas Tvaicēšanu Skaistumkopšanas Ierīce Sejas Siltuma Smidzinātājs Mitrinātājs Rīku 49 Piezīme : 1) Lai nodrošinātu drošību, attālums starp smidzinātāja un lietotājam ir jābūt vairāk kā 20cm. 2) Lai izvairītos no briesmām, ūdens smidzināšana, nav medicīna kritumu, vai, ēteriskās eļļas, var būt tieši iekritis ūdens tvertnē. 3) vai atvienojiet DC un izjaukt sejas steamer pirms tīrīšanas. 4) nelietojiet tīrāku, kas ir asas, kodīgas, gaistošiem, un vairāk. 5) Šis produkts ir tikai, ko izmanto mājās, veselības aprūpes, tās nav piemērotas komerciālai izmantošanai.

Motīvs:

【Ātri Siltuma] aicina Modernizētas ātri apsildes tehnoloģiju, kas pieņemti nodrošina 30s ātri izsmidzināšanas, lielu daudzumu aerosola efektīvi iesūcas ādā mitrinošu. 【Droša un Izturīga Konstrukcija] aicina Augstas temperatūras izturīgs ABS materiāls nodrošina izturību, bell formas dizaina smidzinātāju var efektīvi novērstu ūdens šļakatām. 【Lietotājiem Draudzīgs Dizains] aicina Ūdeni pie auto power-off darbību un anti-skid apakšā nodrošinātu drošību un efektivitāti, viena poga dizains tūlītēju darbību, kompakts un stilīgs izskats padara to brīnišķīga apdare, kā arī. 【Viss Vienā Sejas Steamer] aicina Palīdzēt mitrinošs un mitrināšanu.Arī brīnišķīgi ādas stāvokļa uzlabošanai, kontrolējot eļļa, novēršot blackhead un grumbu un vairāk. 【Inovatīvu Dizainu Ērtības] aicina Nano migla, kas ir smalkas un gluda labākai ādas kopšanas, noņemams smidzinātāju sprauslas vieglai tīrīšanai.

Izmantojot šādi:

1) Novietojiet ierīci uz plakanas. 2) Atveriet putekļu vāciņu. 3) Pievieno ūdeni, lai ūdens tvertni, un tuvu uz klp. 4) Pievienojiet strāvas, nospiediet pogu, lai sāktu izsmidzināšanai. 5) Pēc tam, izmantojot, lūdzu, iztukšojiet ūdens iekšā pēc tam, kad ūdens atdziest.

Šādi cilvēki nedrīkst to izmantot:

1) Sievietes grūtniecības laikā vai menstruāciju. 2) Alerģijas pūļa, ādas slimības, atopiskā dermatīta vai jutīga āda, un smagi saules apdegumi. 3) Ādas bojājumi, ekzēma, pietūkums pūļa. 4) Bērni un cilvēki, kas nav iespējams parastajā nozīmē vai izlūkdatus.

Specifikācija:

Materiāls: ABS Spriegums: 100-240V 50/60HZ Jauda: 280W Ūdens tvertnes tilpums: 110ml Pārnesums: viena pārnesuma Kabeļa garums: 100 cm±3cm Postenis izmērs: 17.3x12.8cm

Iepakojuma Saturs:Iepakojums ar lodziņu

1 x sejas steamer 1 x mērīšanas stikla 1 x piltuves 1 x lietotāja pamācība

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti