BlackBerry Porsche Design P'9983 P9983 9983 Oriģinālais Mobilā Tālruņa Aizmugurē, Vidū Rāmja Korpusa Vāku gadījumā Bezmaksas piegāde

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: android otg kameras mini usb, blackberry p9981, blackberry tastatūras, vecāka gadagājuma tālruni, blackberry tastatūra, tālrunis xiaomi qin, blackberry porsche lieta, taustiņš sim, blackberry p9983 lcd, 520 akumulators.

    €25.58 €31.98
  • krāsa: Melns,Sudraba
  • Zīmola Nosaukums: HKFASTEL
  • Saderīgu Zīmols: BlackBerry
  • Materiāls: Metāla
  • Dizains: BĀRS
  • Modeļa Numurs: P9983 9983

Produkta Apraksts

Krievijas Draugs Pievērsiet Uzmanību, Lūdzu: Lūdzu, aizpildiet saņēmēja pilns nosaukums kārtībā sakarā ar jauno politiku krievijas muitas, citādi jūs, iespējams, netiks saņemt pakete beidzot.Mums nav atbildīgs par neizdevušos piegādi, ko izraisa to, ka klientam nav pietiekami daudz informācijas, veicot pasūtījumu.Produkta Iespējas: 1. Jauns 2. Augstas kvalitātes 3. Izsmalcinātu pieņemšanas un lielisku izturīga materiāla 4. Remonta/Aizstāt vecs, salauzts, krekinga, bojāts korpuss 5. Tas NAV viegls darbs, lai ikviens, kurš ir bez tehniskās prasmes ar izjaucot vai montāžas šūnu phones/mobile phones.Tāpēc, mēs iesakām jūsu pērkot šo preci, ja jūs zināt, kā, lai to instalētu.Produkta Specifikācijas: 1. 100% pavisam jaunu oriģinālo Aizmugurējo Vāciņu, lai P9983 rezerves daļas. 2. Komplektā ar objektīvu un aizsargplēvēm vēl uz vāka un garantēta, kas pasargās jūsu tālruni jaunu izskatu uz ilgu laiku. 3. Pieejamās Krāsas: Melna,Sudraba .

Pakete ietver:

1 x Muguras Vidū rāmja Vāks

Produkta Attēli

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti