Bērnu Rotaļlietu Montessori Red Garas Nūjas (5-50cm) Matemātikas Numuru Stieņi Koka Izglītības Priekšlaicīgas Mācību Bloki Bērns

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: montessori rotaļlietas, montessori, koka rotaļlietas, bloka būvēt, drrsses bērniem, amatniecības koka, attīstības izglītības rotaļlietas, bērnu rotaļlietas izglītības, liels montessori izglītības koka rotaļlietas, bērnu rotaļlietas.

    €21.65 €27.75
  • Materiāls: Koka
  • Modeļa Numurs: SBMINI
  • Zīmola Nosaukums: MYY
  • Dzimums: Unisex
  • Funkcijas: Izglītības
  • Vecums: > 3 gadiem
  • Brīdinājums: Nav izmantošana par 3-

Nosaukums: Montessori Numuru Stieņi Svars: 1.10 KG Izmērs: 51.8*7.5*4.8 CM Pls atzīmēja: izmērs stick ir 5CM-50CM

Par Maksājuma 1. Mēs pieņemam tikai Alipay maksājumu. 2. Ja jums ir kādas problēmas, par maksājumu, lūdzu, informējiet mūs pa Atopija.lv ziņu.Kuģniecības Politika 1. Mūsu darba laiks ir no pirmdienas līdz svētdienai (Pekina Laika) un tiks kuģis savu preci ārpus 1-3 dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas. 2. Mēs kuģis priekšmetus, lai jūsu Atopija.lv adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu Atopija.lv adrese ir vienādi un pareizi.Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu adresi, lūdzu, pastāstiet mums tūlīt pēc tam, kad maksājums veikts. 3. Paredzamais piegādes laiks (normālā stāvoklī): Parasti ir nepieciešams aizņem apmēram 15-45 darba dienu laikā.Starptautiskā piegāde var ietekmēt brīvdienas, slikti laika apstākļi, avārijas un tā tālāk.Ja šādu negaidītu nosacījumiem, piegādes laiku būs pat aizņem daudz ilgāku laiku, nekā normālā stāvoklī.Ja jums ir īpaša pieprasījuma nosūtīšanas laiku, lūdzu, informē mūs pa Atopija.lv ziņas uzreiz pēc tam, kad rīkojuma. 6. Mēs cenšamies nodrošināt, ceļa numurs, lai lielākā daļa preces jums.Par Mums 1. Mēs veltīt sevi, lai nodrošinātu augstas kvalitātes produktus ar saprātīgu un taisnīgu cenu, lūdzu būt pārliecināti, lai tos iegādāties šeit. 2. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums pa Atopija.lv ziņu sistēmu.Mēs atbildēsim jūsu ziņojums 24 stundu laikā. 3. Par jebkuru problēmu, mēs vienmēr varam sniegt jums perfektu risinājumu.Tāpēc, lūdzu, neatstājiet neitrāla/negatīva/zema DSR pirms jūs sazināties ar mums, kad problēmas radās.Baudīt Jūsu Iepirkšanās Šeit un Ir Jauka diena!

Vovalorens2020-11-24
"Excellent, packing at the top."
Marina Koshka2020-11-01
"Très qualitatif Merci"
Masha 19802020-12-15
"Very good everything. Some imperfection in the painting"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti