Brīvi Krāsu Saskaņošanas HD iPhone Kameras Objektīva Aizsargs Kameras Objektīvs Rūdīta Stikla Ekrāna Aizsargs Filmu iPhone Gadījumā Vāciņu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ja hdd usb 3 lieli, 3 hdd gadījumā, usb 30, filmu se, redmi 1a, hdd case usb 3 disku, ip xr, 5200 motorzāģi sajūgs, 45cc, karameles, komatsu daļas zenoah.

    €5.03
  • Izmantošana: Home DIY
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Citi

Ar neatkarīgu dizains, jūs varat darīt brīvi krāsu saskaņošanas Galvenās Iezīmes 【PILNĪGU PĀRKLĀJUMU] aicina Pilnīgu pārklājumu metāla aizsardzības mala, ideāli piemērots objektīvs un aizsargā objektīvu no skrāpējumiem vai nejaušiem bojājumiem. 【ANTI SCRATCH] aicina Izgatavota no ķīmiski pastiprināta rūdīts stikls molekulārā līmenī, kas ir izturīgs pret skrāpējumiem un pasargā tālruni ikdienas lietošanai. 【AUGSTAS IZŠĶIRTSPĒJAS] aicina Ultra-plānas HD rūdīta stikla ar gaismas caurlaidība ir 99%, kas nodrošinās oriģināls augstas izšķirtspējas attēliem un video. 【VIEGLI INSTALĒT un ANTI-IZLIEŠANA] aicina To ir viegli uzstādīt un anti-pirkstu nospiedumu, nav burbuļi un neatstāj atlikumus, kad to noņem.Izmantojot Metodes, Specifikācijas Materiāls Ķīmiski Pastiprināta Rūdīts Stikls iPhone Modelis, iPhoneX/XS/XS Max/iPhoneXR/iPhone11/ iPhone 11pro/iPhone 11promax iPhone/12/iPhone 12pro/iPhone 12promax/iPhone 12mini Iepakojuma Saturs HD iPhone Kameras Objektīva Aizsargs × 1 Piezīme Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nedaudz mērījumu novirzes.Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, ar faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsu parādīts uz attēla.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti