3 in 1 Portatīvo Lādējamu USB LED Fan Gaismas Telts Lukturis Ar Laternu Āķis, Āra Kempings, Pārgājieni DSV-KUĢA

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: usb led luci, karpa hooklink, zivju telts, nometnes lampas, laivu saule, fanu telts, 30 led laternu, vango kempings laternas, nojume bimini laivu, lampas telts.

    €12.20 €19.07
  • Gaismas Avots: LED Spuldzes
  • Vienuma Tips: Pārnēsājamas Laternas
  • Izmantošana: kempings, laivu braucieni, makšķerēšana
  • Garantijas laiks: NAV
  • Apgaismojums Periodā (h): >12
  • Zīmola Nosaukums: SKŪPSTS-NAKTS
  • Baterijas Tips: AA
  • Funkcijas: 3in1 barošanas režīmi
  • Pamatnes Tips: Ķīlis
  • Nav Baterijas Nepieciešams,: Jā
  • Sertifikācija: CCC
  • Barošanas Avots: Uzlādējams Akumulators
  • Korpusa Materiāls: ABS
  • Modeļa Numurs: 104507

Portatīvo 3 in 1 Lādējamu USB LED Fan Gaismas Telts Lukturis Ar Laternu Āķis, Āra Kempings, Pārgājieni DSV-KUĢA Funkcijas:

Ultrathin lielums dizains, kas padara to viegli veikt.

Augstas kvalitātes plastmasas materiālam, praktiska un izturīga.

Trīsdimensiju dizaina izeju, ievērojami samazinot vēja pretestību, troksni un enerģijas patēriņš ,un palielinot vēja enerģijas.

Iebūvēts āķis, lai karājas gaismas un/vai ventilatoru.

Anti-glare materiāla lampas dizains būs efektīvi aizsargātu mūsu acis.

Gaismas filmu izmanto visu apli gaismu, lai līdz pat pagājušā vairāki punkti, gaismas vai multi-point light-emitting

par problēmām un radīt vairāk spilgtu gaismu telpā.

Trīs veidu ar režīmu: nospiediet vienu reizi, ventilators darbosies, divreiz nospiediet taustiņu apgaismojums tiks ieslēgts, nospiediet trīs reizes ventilators un apgaismojums

darbosies tajā pašā laikā.

Piemērots āra aktivitātēm, piemēram, kempings, ceļojot un tā tālāk.

Barošanas avots:3in1 energoapgādes veidiem: 3x AA baterijas; 3x AA Ni-MH akumulatori; USB interfeiss tiešu energoapgādi (tik ilgi, kamēr pastāv USB saskarne ar elektroapgādes var tieši darbināms); trīs barošanas var lietot pārmaiņus

Materiāls: plastmasa

Krāsa: Kā attēlā

Izmērs: par 20.0*20.0*6.3 cm(DiaxH)

Gaismas avots: 12pcx2835 Paster

Spriegums: 4.5 V

Jauda: 1.2 W

Barošanas režīms: universal USB interfeiss maksas

USB kabeļa garums: apmēram 101cm

Ātruma attiecība: par 6000RPM

Lietošanas laiks: ilgmūžība 30hours, ventilators un apgaismojums, tajā pašā laikā par 3~4hours

Slēdža tips: taustiņu

Baterijas Nav Iekļautas

1 x LED Fan Gaismas

1 x Uzlādes Kabelis Mēs Kuģis uz Pasaules (Izņemot dažas valstis un APO/FPO).Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Mēs nosūtīsim iepakojumā, no Ķīnas pa gaisa pastu.Piegādes laiks ir atkarīgs no Nosūtīšanas Pārvadātājam, Muitas un Pasta Nosūtīšanas, galamērķa un citiem faktoriem.Lielāko daļu iepakojumiem ir iespējams saņemt 20 darba dienas (4 nedēļas).Skatīt zemāk, lai piegādes laikā savākšanas kvantitatīvo datu:

Mēs pieņemam e-Pasta pieprasījumi atdevi 7 darba dienu laikā pēc pasūtījuma saņemšanas.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Ja jūs neesat apmierināts, saņemot preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos guide, pirms jūs atdot to.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.Ja prece ir ar trūkumiem, jo 3 mēnešu laikā, Mēs nosūtīsim jums nomaiņu bez papildus maksas, vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir nepieciešams maksāt papildu piegādes maksa.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Atopija.lv!Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigžņu vērtējumu, ko ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs būsim ļoti pateicīgi, ja jūs varat atstāt savu reālā sajūta šeit.Ja jūs neesat apmierināts ar priekšmetu vai mūsu pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums, pirms aiziešanas nekādu atgriezenisko saiti, mēs jums atrisināt problēmu uzreiz, paldies!Lūdzu, Ziņu mums no 9:00.līdz 18:00. (GMT+8) no pirmdienas līdz sestdienai .Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, īsziņu ar mums un dod mums iespēju, lai jums palīdzētu.Visi ziņojumi tiks atbildēts 1 darba dienas laikā (izņemot Valsts svētku dienas Ķīnā).Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīt jūsu ziņu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.Mēs atvainojamies par vēlu atbildi, brīvdienās (tai skaitā svētdienās).

Liveitup20092021-01-29
"Wind of century is not strong. noise cross"
Melissamaefernandezpayomo2021-01-30
"The goods didn't come. I opened a dispute. But the seller and AliExpress take time. Such disputes from 11.11. I have two. Both of them have a similar situation. There's no translation for a few more disputes. Although disputes are resolved in my favor. I stop buying on aliexotr until there is a full refund for all the undelivered goods. I will buy on other platforms. Ali is not the only Chinese store."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti