Par Volkswagen Sagitar Passat Bora Aizdedzes Bloķēšanas Taustiņš Cilindru

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: Kastes Atslēga, durvju slēdzenes polo, durvju atslēga, aizdedzes atslēga vw, durvju apdare octavia, gaisa kondicionētāja pogu, bloķēšanas skapītis, poga durvju slēdzene, bloķēšanas mini, grils vw.

    €14.68 €19.07
  • Izmērs: Auto Lock
  • Modeļa Numurs: Auto Lock
  • Bloķēšanas Veids: Auto Lock

par Volkswagen Sagitar Passat Bora Aizdedzes Bloķēšanas Taustiņš Cilindru bezmaksas piegāde reģistrs

Piegāde pa gaisa pastu + sliežu ceļu skaits.

1.Visas preces ir 1year garantijas ,ja tādas rūpnīcas kvalitātes problēmu ,mēs varam remonts vai maiņa jaunu bezmaksas 1 gads.Pēc viena gada,

mēs varam piegādāt remonta pakalpojumus arī maksas pamata nodevas.

2.Mēs varētu sagatavot produktus pēc klientu uzreiz iegādāties. 3.Mēs piedāvājam tehnika atbalsta un mūžizglītības pēc pārdošanas pakalpojumus.

1.Kuģniecības laiks ir aptuveni 3~5 dienas ar DHL/UPS/FedEx/TNT,10 dienu laikā, izmantojot EMS,20

dienas HK Post Gaisa Pastu vai Singpore Pastu. 2.Centīsimies mūsu labāko, lai padarītu objektu ierasties laikā.Kā kurjeru,laika un vietējo

custom,varbūt dažreiz tas būs jāatliek.Jūsu sapratni būs ļoti appreciated

3.Kad iepakojums ierodas pie vietējā paraža,pls sazinieties ar custom asap un nodošanas tarifa maksa depent par savu valsti, ja jums nav jāmaksā par tarifu,jūs nevarat saņemt šo paketi,un mums nebūs pamest paketi,ja jūs vēlaties, lai atgrieztos atpakaļ,jums vajadzētu maksāt par shippment.

1.Produkts ir rūpīgi iepakoti, ar kokvilnas kastes, pirms tā ir nosūtīts. 2.Centīsimies mūsu labāko, lai padarītu objektu ierasties laikā.Kā kurjeru,laika un vietējo

custom,varbūt dažreiz tas būs jāatliek.Jūsu sapratni būs ļoti appreciated. 3.Pls neatstājiet nav labas atsauksmes pirms sazināties ar mums.Mēs vienmēr padarīt perfekti pakalpojumus mūsu klientiem visu laiku.Pieņemšanas solījums ir galvenais punkts šajā biznesā.

4.Prece tiks rūpīgi PĀRBAUDĪTA,tad pildīta ar kokvilnas lodziņu, pirms tas tiek nosūtīts uz Klientu.

Visi mūsu produkti ir 1 gadu garantija.Ka lai saka.Ja modelim ir kādas kvalitātes problēmas, ka jūs esat apmierināts,pls, nekautrējieties nosūtīt mums atpakaļ, lai mainītu jaunu vai remontēt jums.Tas ir mūsu darbs,un mēs apsolām.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti