Universāla, lai Rizoma Stūres Motociklu Alumīnija Sakausējuma Anodizing Rīkoties Bārs, MT09 NMAX Cafe Racer GN125 Z1000 Stūre

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: yamaha nmax 155 stūres piederumi, cafe racer sēdeklis, xmax yamaha, z1000, velosipēds stūres cilmes bezmaksas piegāde, suzuki gn125, cafe racer motocikla, rizoma stāvvada, Riepas, līnijas nmax 125.

    €24.27 €30.34
  • Iekšējais diametrs: Apm. 14mm
  • Bārs Garums: Apm. 720mm
  • stāvoklis: 100% Brand New
  • Biezums: Apm. 5mm
  • Materiāls: CNC Alumīnija Sakausējuma
  • Postenis Svars: Apm. 600g
  • Motobike Padarīt: Universal
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Ārējais Diametrs: Apm. 22mm
  • Posteņa Nosaukums: Motociklu 22mm Stūres
  • Zīmola Nosaukums: FLBOMBING

Universāla, lai Rizoma Stūres Motociklu Alumīnija Sakausējuma Anodizing Rīkoties Bārs, MT09 NMAX Cafe Racer GN125 Z1000 Stūre Līdzeklis, kas Izgatavots no izturīga 6061-T6 alumīnija, ar lencēm uz stūres, lai nodrošinātu tiešu kontroli.Lāzera stūres pozicionēšanas kontūra precīzu stūres pozīciju noteikšanu.Pulēta droseles iedaļā, lai nodrošinātu vienmērīgu paātrinājumu.Optimālu līdzsvaru starp nogurums dzīvi, trieciena izturība un ietekme-absorbējot flex.High-tech shot peened, stresa atbrīvots, un anodētu apdari, par nepārspējamu izturību.Ķīmiski piemērota griezuma līnijas un saskaņošana režģis ir izturigas un mizas-izturīgi.Epoksīda iekšējais pārklājums ir izturīgs pret koroziju.Sajūga pusē knurling nodrošina maksimālu saķeri ar slapju ceļu.Apraksts Posteņa nosaukums: Motocikls 22mm stūrei Materiāls: T6061 Alumīnija Sakausējuma Ārējais diametrs: Apm. 22mm Iekšējais diametrs: Apm. 14mm Garums: Apm. 720mm Biezums:Apm. 5 mm Svars: Apm. 600g Saderība Universāla, lai lielākā daļa motociklu komplektā ietilpst Viens gabals motociklu 22mm stūrei Viens gabals motociklu 22mm stūrei ar bārs beidzas(pēc izvēles) Viens gabals motociklu 22mm stūrei ar stāvvadi(pēc izvēles) Pilnu komplektu(pēc izvēles) Paziņojumu, Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, paldies.Nē norādēm.Profesionāla uzstādīšana ir ļoti ieteicama.Sakarā ar izmaiņām spilgtuma gaismas, krāsu produktu var nedaudz atšķirties no faktiskās krāsas.Lūdzu, skatiet produkta faktiskās, paldies.

Par kuģniecības Priekšmetus, tiks piegādāti ar 1-3 darba dienas, kad esam saņēmuši maksājumu.Ievedmuitas nodokļi, kas nav ietverti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums. Atbalstu un Atsauksmes Pozitīvas Atsauksmes mums ir ļoti svarīgas.Lūdzu, neaizmirstiet, lai dotu mums visiem ★★★★★ vērtējumu, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu :) nevilcinieties sazināties ar mums, ja visus jautājumus, mēs atbildēsim 12 stundu laikā.Lūdzu, neatveriet domstarpības, vai atstāt negatīvas atsauksmes viegli, uzticas mums, un sazinieties ar mums tieši, visas problēmas būtu atrisinātas :)

Thanhtuyen33302020-12-30
"Great product, durable and beautiful. Received in 21 days in my house! Seller good and reliable. Recommend!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti