XIAOMI Mijia Bezvadu Uzlādējamais Skrūvgriezi 2000mAh Li-ion 5N.3.6 m V Elektrisko Skrūvgriezi Ar 12Pcs S2 Skrūvju uzmavas mihome

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bezvada skrūvgriezi xiaomi, oficiālais xiaomi, micriphone par dziedāšanu, sākotnējā xiaomi mijia wiha ikdienas lietošanai skrūvi, mijia, putnu um1, xiaomi mijia gaismas bezvadu, mijia screwdrive, vadītāja xiaomi, xiaomi mi.

    €33.81 €45.09
  • Gyro: Mijia Uzlādējams Skrūvgriezi
  • Zīmola Nosaukums: Xiaomi
  • Modeļa Numurs: xiaomi mijia elektriskais skrūvgriezis 3.6 v
  • Valsts Montāža: Ready-to-Go
  • Kontroles Kanāli: 2 Kanāli
  • Max Ātrums: Xiaomi Elektrisko Skrūvgriezi
  • Mēroga: 1

Funkcijas:

2019. gada jaunpienācēju XIAOMI Mijia Bezvadu Elektriskie Skrūvgrieži ar jaunu dizainu, 12pcs S2 tērauda skrūves biti un kādu skrūvgriezi.Mijia Stūres Skrūvi Vadītājiem Ir uzvarēja iF DIZAINA BALVU 2019, ja Rūpnieciskās vācijas Dizaina Balvu.Viegli darboties, izturīgs un pārnēsājamo. 5N.m MAX Griezes moments, 2000mAh Lielu Litija-jonu Akumulatora Jaudas.To var plaši izmantot lielākajā daļā sadzīves elektriskās ierīces.

Kas ir Iekļauts

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Kāda veida applicance ir Mijia Elektrisko Skrūvgriezi piemērots?

Tas ir piemērots visu veidu gaismas lampas, mēbeles, demontāža un montāža elektriskās ierīces.Hosehold applican, piemēram, TELEVIZORS,gaisa kondicionēšana, mikroviļņu krāsns.Mēbeles, piemēram, galdu/galds un krēsls,skapis un plaukts.Velosipēdu un ci veids vieglajiem transportlīdzekļiem.

Man ir izmantot atbilstošas skrūves biti par Mijia eletric scrwdriver?

Mijia 3.6 V eletric scrwdriver izmantot C6.3 veidu skrūves biti.Tāda veida skrūves biti tirgū var būt apstrādāti ar 3.6 V eletric scrwdriver.

Kā uzlādēt šī 3.6 V skrūvgriezi?

Izmantojot tips-c lādēšanas kabeli, kas savienots ar 5V lādētāju Uzlādes indikators: Sarkana gaismas Pilnībā uzlādēts: Balto gaismu(aptuveni 150 minūtes uzlādes laiks)

Es varu akumulatora skrūvgriezi, bet to izmanto?

Lai aizsargātu motoru un akumulatoru labi, motors nevar strādāt, kamēr akumulatora skrūvgriezi.Nospiežot slēdzi ar skrūvgriezi, valsts R Pārnesumu Vai L pārnesumā, ja skrūvgriezi nevar strādāt, kas nozīmē, ka tas ir nepieciešams, lai būtu uzlādēts.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti