3pcs Koktēlniecības Kuteris Koka Griešanai Naži Uzstādīt Tēlniecības DIY Karošu Grebšanas Naži Rīku, Kokgriezumu Bebru Kuģiem

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: koka kokapstrādes instrumentus., knive, vīriešu kalti, minebea, līdzeklis koka, kalts, kalts koka, līdzeklis koka, kuteris dzirnavas, pakalpojumu rokas instrumenti.

    €3.60 €5.62
  • Modeļa Numurs: Koktēlniecības Kuteri
  • Asmens Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Zīmola Nosaukums: DOERSUPP
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmantošana: Kokapstrāde
  • Veids: Griešanai Kalts
  • DIY Piederumi: Santehnikas

Paketē Iekļauts

1/3 x Koktēlniecības Kuteri

Specifikācijas:

Produkta nosaukums: 3pcs Koktēlniecības Kuteris Koka Griešanai Naži TOP UZSTĀDĪT Tēlniecības DIY Karošu Grebšanas Naži Rīku, Kokgriezumu Bebru Kuģiem

Materiāls: Nerūsējošais tērauds+augstas kvalitātes koksnes

Izmērs(garums*asmens):

1. tips: 172*47mm

2. tips: 165*60mm

3. veids: 168*58mm

Funkcijas

Šis kuteris ir galvenokārt izmanto ģeometriskas koka griešanai.

Šī mikroshēma griešanai cutter komplektā ietilpst galvenie instrumenti jebkura veida koka.

Paredzēti, lai samazinātu ģeometrisko modeli uz koka, saskaņojot ar fona ar reljefi kokgriezumi, koka un citu koka griešanai darbu.

Šī koka griešanai kuteris ir speciāli sharpblade formas un lieto ģeometrisko koka griešanai,koksnes griešanas asmens ir izgatavots no augstas oglekļa tērauds, rūdīts andsharp.Ar šo, jūs varat veikt vienmērīgu ģeometriskas formas un līknes, jūs varat samazināt, Trijstūri, kvadrātu, līnijas, viļņi un vairāk.

Ar sharpwoodworking instrumenti ir izgatavoti no augstas mangāna tērauda, ar augstu cietību un izturību pret koroziju.rokturi ir izgatavoti no valriekstu, kas ir augstas kvalitātes mēbeles, ērti turēt.

Natali 77rus2020-09-17
"Perfectly meets my expectations and the description. Sharpening the blade is not required. I will just pass it to the leather and polish before testing it on my next sculpture."
Scyffers2021-02-03
"Great product."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti