Szaoju ES Sienu Touch Switch Smart Gaismas Slēdzis 1 Banda 1 Veids Smart Home Atbalstu, Alexa, Google Home Palīgs IFTTT Par Android

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: smart home, cigāru plakāts, necklac, ieslēdziet wifi, vadu sienas slēdzi, wifi spraudnis-ligzda temperatūras sensors, fons dzimšanas dienas svinības, durvju tuya smart, kontroles nintend slēdzis, bluetooth audio kontroles slēdzis.

    €8.98 €13.60
  • Modeļa Numurs: AO-WIFI001
  • Slēdža Tips: Ewelink APP kontroles
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Szaoju
  • Pašreizējo: 10.A
  • Garantijas laiks: 1YEAR
  • Vienuma Tips: Slēdži
  • Strāvas Padeve: Nepieciešams Neitrāls Vads
  • Sertifikācija: ROHS
  • Materiāls: Plastmasas
  • Panelis Materiāls: Rūdīta Kristāla Stikla Panelis
  • Funkcijas: Sienas Gaismas Touch LIETOTNES vadības Slēdzis
  • Maks. Spriegums: 250V
  • Ir Smart Ierīces: Jā
  • Automātiskais Enerģijas Patērē: Mazāk nekā 0,1 mW
  • Izmērs: 86*86*35MM

Iezīmes: Saderīgs

Piespiežot slēdzi panelis atbalsta maksimālā jauda 2200W, kas var strādāt ar lielāko daļu gaismas un citas elektriskās ierīces, tā ir arī Saderīga ar iOS un Android OS.

APP Tālvadības pults

Lietotājs var izmantot viedtālruni, lai attālināti kontrolēt ieslēgt / izslēgt mājas elektronika jebkurā laikā un jebkurā vietā, izmantojot LIETOTNI, kamēr tālrunis ir 2G/3G/4G/WIFI tīklu.Tas padara jūsu mājas ierīces smart mode 1 sekundē.

Premium Kvalitātes

Piespiežot slēdzi panelis ir izgatavots no liesmas-izturīgs ABS korpuss un rūdīta stikla panelis, kas nodrošina labu izturību.Luksus un modes dizainu, kas var būt labi iederas lielākā daļa mājas ar dažādu rotā stilu.

Vairāk Inteliģentas

Darbs ar Amazon Alexa / Google Home, lietotājs var kontrolēt šo WiFi ligzda, izmantojot balsi, izmantojot Alexa / Google ierīces, lai ieslēgtu/izslēgtu slēdzi, kas padara darbību ērtāk un inteliģenti.

Taimera Funkcija un Tīkls Pie Darba Funkciju

Piespiežot slēdzi panelis atbalsta taimera funkcija, kas ietver atpakaļskaitīšanas, vienu un atkārtot taimeris, tā var iestatīt Maks. 8 grupas taimera iestatījumu.Tā arī atbalsta tīkla ārpus darba funkcija, taimeris iestatījums var darbu kā parasti, pat tad, ja tīkls ir izslēgts.

Piezīme:

Skārienjutīgais slēdzis panelī pieder nulles uguns līnijas un neatbalsta vienas uguns līnijas.Skārienjutīgais slēdzis panelī ir nepieciešams, lai izveidotu savienojumu ar neitrālu līnijas.var QR kodu QR kodu karti, lai lejupielādētu LIETOTNES un izlasiet lietotāja rokasgrāmatu.

Problēmu un Ierosinājumu :

Ierīce, kas nav stabils, kas savieno uz App 1. Katrs maršrutētājs, kam ir savienojums ierobežots, bet vairāk un vairāk smart ierīces, kas strādā par ģimenes 2. Daudz ģimenes joprojām izmanto ļoti vecu versiju maršrutētāji pat vairāk nekā 3years atpakaļ versija.Lai gūtu lielisku pieredzi, ieteikums ir : 1. atkārtoti uzstādīt maršrutētāju savienojumu tikai 2. mainīt jaunu update versiju maršrutētāju 3. lūdzu, ņemiet vērā tās pāriet strādāt tikai 2.4 G WIFI tīkla, ne 5G.

Specifikācija:

Tips: Touch Switch Panel (ES Standarts) Materiāls: ugunsizturīgs ABS, Rūdīts Stikls Daudzums: 1 GAB Postenis Krāsa: Melns, Balts Nominālais Spriegums: AC 90V-250V, 50/60Hz Nominālā Jauda: 2200W Wi-Fi: 2.4 GHz, IEEE 802.11 b/g/n Plug: ES standarta OS Atbalsta: Android un iOS Bezvadu Elektroenerģijas Patēriņš:

Iepakojums:

1*Wi-Fi Pieskarieties Gaismas Slēdzis 1*QR Kodu Kartes

Nepieciešams neitrāls vads

M E H M E T C O2020-12-08
"Came in whole. Fast. The connection is simple tincture and sweating to the annex is elementary. Works. Glows blue both the button and the wifi icon. When you turn on, the relay is flicked. I like it. I do not like it when it's quiet."
Javier1l2020-11-17
"Everything is fine. Put on street lighting and works from anywhere and different Internet networks. The only thing-divided the router into two 2.4 and 5 networks separately each. Credit to the seller."
Davcar982020-10-19
"Works with applique ewelink. Easy to install. Nicely the presents."
Big Fat Cat2021-01-06
"Cool shining. Is OK. 24 days to Poland. Recommend goods and salesman."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti