C TIPA USB 3In1 Endoskopu Kamera Automašīnām Elastīgu Grūti Kamera Endoskopu Kamera Android Viedtālrunis PC Endoscopio Endoskop

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kameras web, 3 usb endoskopu, 1080p webcam, noslēpums compart, auto endoskopu 13, endoskops video kameras, rūpniecības kameras tīkla, auto uzlīme, 5 endoskopu, usb, apple video endoskops.

    €4.25 €5.59
  • Tipu Gaismjutīgās Elementiem: CMOS
  • Zīmola Nosaukums: Arvin
  • Produktu Kategorijas: USB Kameras
  • tekstūras materiāla: PC
  • Modelis: 002
  • Fokusēšanas režīms: automātiskā fokusēšana
  • kadru nomaiņas ātrums: 30 kadri / s
  • Sensora pikseļu: 300 tūkst.
  • Sensora Tips: CMOS
  • Objektīvs (mm): 7mm
  • Maksimālā izšķirtspēja: 640x480
  • Vadu Tips: Mīksta Stieple
  • Iepakojuma Saraksts: Endoskopu, instrukcijas adapteri aksesuāri

Lūdzu, ņemiet vērā :

1. Šis projekts ir attiecināms tikai uz dažām Android telefoniem un atbalsta Android tālruņiem ar OTG un UVC funkcijas (viedtālrunī jābūt patiesam un licencēta un atbalsta ārējās kameras, lūdzu, pārliecinieties, ka ārējās kameras nav bloķēts);

2. Kā, lai noteiktu, vai tālrunis ir OTG funkcija:

Jums ir nepieciešams, lai izmantotu OTG kabeli.Izmantot OTG kabeli, lai savienotu tālruni ar tastatūru, peli, USB flash drive, un citas ierīces, un jūs varat to izmantot, parasti, kas nozīmē, ka tālrunis ir OTG funkcija.

3. Šī fotokamera ir tuvu fokusa kameru, fokusa attālums ir 3cm līdz 10cm.Ja fokusēšanas attālums pārsniedz 10 cm, un skaidru attēlu nevar iegūt.

4. Lūdzu, izlasiet iepriekš punkti uzmanīgi.Lūdzu, skatiet mobilā tālruņa uzmanīgi pirms pasūtīšanas, citādi mums nebūs nekādu atbildību par iepriekšminēto iemeslu dēļ.

kā lietot:

1. Uz Android tālrunis: Skenēt QR kodu manuāli, lai instalētu PROGRAMMU vai instalēt APP no CD, vai iet uz download saiti, lai instalētu LIETOTNI, pēc tam uz ikonas, kas parādās uz mobilo darbvirsmas, noklikšķiniet uz ikonas, un produktu var izmantot.Darbības šajā Android endoskopu, ir ļoti viegli, vienkārši lejupielādēt lietotnes un ielikt endoskopu, savā ierīcē, un programma tiks automātiski atpazīst (lūdzu, pārliecinieties, vai tālrunī ir OTG, UVC funkciju un atbalsta ārējā kamera).

2. Datorā: vispirms instalējiet programmatūru datorā, (lejupielādēt no CD, vai no Interneta), pēc tam atveriet programmatūru, pievienojiet fotokameru datoram, un vadītājam tiek automātiski instalēts datorā.Šo kameru var izmantot datorā ar programmatūru.

Funkcijas:

1. Tas ir rats, lai pielāgotu spilgtumu sešu LED gaismas, tāpēc, ka tā var strādāt dažos apgabalos, kuros nav pietiekami daudz gaismas.

2. Šis ir IP67 waterproof camera.

3. Ļoti piemērots intra-orālā kameru sistēmu, zemūdens kameras, ūdensizturīgs miniatūra kamera, mehānisko transportlīdzekļu detektors, kanalizācijas detektoru.

4. Labākais meklēšanas un glābšanas jomā, kā arī noziedzības un muitas detektori, arheoloģiskās pārbaudes, PCB pārbaudes, aprūpe mājās, aviācijas un kosmosa rūpniecība.

5. Piemērots aprūpes un traktoru nozarē, naftas ieguves rūpniecības, būvniecības, utt.

Produkta parametri:

* Kameras diametrs: 7mm

* Fotokamera pikseļu skaits: 300,000

* Izšķirtspēja: 640 * 480/30 rāmji

* Objektīva leņķis: 67 grādiem

* 6 regulēšana baltās LED gaismas

* Line-of-sight (SF) redzeslokā: 3cm ~ 10cm

* Objektīvs ūdensizturīgs: IP67

* Darba temperatūra: -10-80 grādi

● Darba platforma : android / windows2000 / windows xp / vista / windows7 / windows8 / windows10 /

● Piederumi : lietošanas rokasgrāmata, āķis, magnēts, spoguļi, nosakot piedurknēm

Goku Alla 32021-02-08
"I have not tried it yet, if there are surprises, I will write"
Mantukasi2020-09-08
"สิ้นค้าตรงตามที่ต้องการ อุปกรณ์เสริมเยอะดี แต่ช่วงนี้COVID-19 รอสิ้นค้านาน"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti