Elektriskā Mājdzīvnieku Nagu Mājdzīvnieku Ķepas Trimmeris Suņu Nagu Kopšanas Līdzeklis Kaķu Apgriešana USB Uzlādes Pet Kopšanas Skuveklis

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: usb pet akmens, maize skrāpi, testa, cep rīku, lai kūka, suņa ķepa drukāt, usb aizklāti pet, Suņu ķepu, usb c pet (mājdzīvnieki), suņu pēdas, gaismas usb pet.

    €9.30 €11.07
  • Modeļa Numurs: Elektriskā mājdzīvnieku nagu dzirnaviņas
  • Zīmola Nosaukums: hifuar
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda

Postenis Informācija

Stāvoklis: 100% Jauns Augstas Kva oksīdus Materiāls: Diamond + plastmasas Izmērs: 13x15x4cm Konversija: 1 inch = 25.4 mm vai 1mm = 0.0393 collu Krāsa: kā foto Svars: 125g Daudzums: 1GAB Daļa Nr.: /

Motīvs: .

1.Viegli lietot - Izmēģiniet šo elektrisko suņu nagu clipper un sagrieziet savus nagus jauki, viegli un nesāpīgi.Ne vairāk rūpes par overcutting, vētraina sāpes vai asiņošana.

2. Uzlādējams - Tas Mājdzīvnieku Nagu Dzirnaviņas ir paredzēts uzlādēt no USB, tas ir ērti uzlādēt un jums nav pat ir, lai atkritumu savu naudu, lai nopirktu akumulatorus vairs.Jūs varat uzlādēt, kad un kur.

3. Zema Vibrācija un Zems Trokšņu līmenis - Šo Mājdzīvnieku Nagu Dzirnaviņas ir aprīkots ar super izslēgtu motoru, bet spēcīgs.Tas maigi noņem plānas slāņos nagu ar zemu trokšņu līmeni un zemu vibrāciju, tāpēc, ka jutīgi mājdzīvnieki, būs apmierināti ar šo nagu dzirnaviņas, padarot jūsu nagu apgriešana darbu vieglāku.

4. Noņemams slīpripas - netīrs stuff par akmens var izņemt vieglākai tīrīšanai.Jūs varat izmantot dzēšgumiju vai mīkstu dvieli, lai attīrītu to, ko klusi pieskaras pirmais darbības statusu, tad izmanto audu tīrīt vēlreiz, kas palīdz tai strādāt efektīvāk.

5. Šī Mājdzīvnieki Nagu Dzirnaviņas ir piemērots Kaķi, Mazie un Vidējie Suņu Šķirnes, Trušu, Jūrascūciņu, Kāmju & Putns.

Kuģniecības Politika :

1. Standarta Pakalpojums ir Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu & Ķīna Post Reģistrētais Gaisa Pastu, kas nepieciešami 20-60days.

2. Pasūtījuma Vērtība>$120 Bezmaksas Piegāde Pa EMS, DHL vai Fedex.

Pasūtījuma Vērtība >$5 Pa Pastu Ķīnas Reģistrētais Gaisa Pastu.

3. Ja jums ir nepieciešams ātrs express lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūsu pasūtījums ir mazāks par $120

4. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atsauksmes & Atgriešanās :

Ja jums patīk mūsu produktu, lūdzu, atstājiet man visas 5 zvaigznes atsauksmes (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, un piegādes laiks ir 5 zvaigznes), un fotogrāfijas, kas palīdz mums, mēs tiks atzinīgi novērtēja, ka jūs varat dalīties ar saviem draugiem uz VK, dpu.itao, Facebook vai Twitter kontu.

Ja jums nav tik izpildīti jebkurā attiecībā, lūdzu, bez vilcināšanās sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms aiziešanas mums negatīvas atsauksmes, man atrisinās visas problēmas jums.Lūdzu, atcerieties, lai beigusies, bet mūsu pakalpojums nav beigusies. :).

PALDIES!

Designdaly6192020-11-04
"Everything is fine, powerful grinder, it works almost noisy, thank you!)"
Vic26tori2020-11-01
"bom"
Igor Ttavares2020-09-06
"Llego dentro del tiempo estimado "
Breaker20062020-10-02
"I received the wrong product. The seller was great and issued me a refund."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti