Noderīga 13Pcs Daudzfunkcionāls Silikona Noņēmējs Caulk Apretētājs Hermētiķis, Gluda Skrāpi Javas Kit Tools vairumtirdzniecības Dropshipping

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kokosriekstu rīve skrāpi, silikona naglu rīks, logo deko, auto skrāpi, flīžu javas, krāsas skrāpi, silikona hermētiķis, silīcija remov, virtuves skrāpi, dropship.

    €7.46 €13.55
  • Izmantošana: Silikona Noņēmējs Caulk Apretētājs
  • Roktura Materiāls: Plastmasas
  • Modeļa Numurs: 1987
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iezīme: Eco-Friendly

*1.13 Gab. Rokas Blīvēšanas Instrumentu Komplekts var palīdzēt jums labāk remonta, telpa un tīru atlikušo līmi, un, visbeidzot, uzlabot estētisko sajūtu Virsmas.

*2.Gumijas Blīvējumu Sprausla Plus Skrēperi: Šī ir uzlabota brīdī mēs pievienot blīvēšanas komplekts.Silikona blīvēšanas apretētājs uzgalis ir sprauslas, kas ir īpaši izgatavotas caulk apdares.Tā ir izstrādāta, lai saglabātu daudz laika, lai netraucētu hermētiķis, vienlaikus piemērojot.

*3.AUGSTAS KVALITĀTES MATERIĀLS: Mūsu silikona blīvēšanas instrumenti ir izgatavoti no augstas kvalitātes silikona un plastmasas materiāliem, tie ir izturīgi un nav lipīga, saglabāt jūsu 1/3 laika.

*4.VIENKĀRŠI LIETOT: Mūsu blīvēšanas līdzeklis rīks ir ļoti viegli izmantot, un rīkoties, tikai izmantot tieši, bez maskēšanas lentu vai tīrīšanas pēc tam, kas ne tikai ietaupīt laiku, bet arī izteikt savu silikona hermētiķis, zīmogs darbojas kā profesionāls santehniķis.

*5.PLAŠS PIELIETOJUMS: Šo rīku komplektu var izmantot, virtuve, vannas istaba, tvertne, durvju, logu, izlietnes, kopīga uzpildes apdares un vairāk.Tas ir piemērots gan profesionāļiem, gan neprofesionāliem darbiniekiem.

Krāsa:Zaļš+dzeltens+melns

Materiāls:silikagels

Iepakojuma Saturs:

3 * Silikona Blīvēšanas Sprauslas

1 * 3-in-1 Blīvēšanas Noņemšanas Rīks

4 * Blīvēšanas Skrāpi

5 * Silikona Spilventiņi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīmes:

1.Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2.Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Gowenben2021-02-03
"Excellent "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti