Flocking Bērnu Pakaramie,neslīdoša Bērniem Pakaramie ar Šarnīra Āķi, Robots Pleca Dizaina Bērnu Drēbēm,20 Pack,Pelēka

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pakaramais kid, zīdaiņu auduma pakaramais, bērnu mētelis plaukts, meitene pakaramais, auduma plaukts, Bērnu pakaramais, gudrs pakaramais, bērnu mētelis plaukts, bērnu mētelis pakaramais, pakaramais koka.

    €12.36 €18.45
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Pagriežams Āķis: Āķis, par šo bērnu mētelis pakaramais var pagriezt brīvi par visu kārtu
  • ROBOTS PLECA: Divi robi ir precīzi izgriezt pēc katras bērniem pakaramais šajā s
  • Samta materiāls: Flocking ietver virszemes bērniem, kronšteini, palīdzot drēbes saglabāt
  • Kosmosa taupīšana: Biezums bērnu pakaramais ir tikai par 0,5 cm, kas aizņem mazāk sp
  • SUPER VĒRTĪBU, KAS NOTEIKTA: 30 pack bērnu drēbju pakaramie, ir pietiekami, lai jūs, lai pielāgotos jūsu

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Flocking Bērnu Pakaramie,neslīdoša Bērniem Pakaramie ar Šarnīra Āķi, Robots Pleca Dizaina Bērnu Drēbēm,20 Pack,Pelēka

SUPER VĒRTĪBU nosaka: 30 pack bērnu drēbju pakaramie, ir pietiekami, lai jūs, lai pielāgotos jūsu bērna drēbes ,un šie kronšteini būtu augstas klases izskatu jūsu baby' s skapis.

SAMTA MATERIĀLS: Flocking ietver virszemes bērniem, kronšteini, palīdzot apģērbs saglabātu no kļūst krunkains.Bonuss tā arī jūtas tik mīkstu Kontaktu.

PAGRIEŽAMS ĀĶIS: āķis, uz šo bērnu mētelis pakaramais var pagriezt brīvi uz visapkārt 360 grādu; tas ir ērts un elastīgs, ja jūs vēlaties pakārt vai piekļuvi bērnu apģērbu.

ROBOTS PLECA: Divi robi ir precīzi izgriezt pēc katras bērniem pakaramais šī ir īpaša konstrukcija, lai saglabātu jebkuru apģērbu ar siksnu, lai no nokrišanas.

KOSMOSA TAUPĪŠANA: biezums šajā bērnu pakaramais ir tikai par 0,5 cm, kas aizņem mazāk vietas, salīdzinot ar citām pakaramie.Darba sākšana ietaupot jūsu bērnu skapis kosmosa, cik iespējams, izmantojot mūsu ultra plānas un izturīgas pakaramais tagad!

Krāsa: pelēka

Materiāls: ABS+flocking

Izmērs: 28 x 17,5 x 0.5 cm

Iepakojuma Saturs:

20 x Bērniem Pakaramie

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti