Karstā ūdens pārdot matu turiet aerosols fix fiber matu veidošanas plus matu veidošana šķiedras turiet aerosolu Ķīnas labāko piegādātājs, 100 ml*2

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 100 jaunava cilvēka matu aust, 74mm, keratīna pulveri, matu toppik, melni mati pulveris, 26 collu aust, ingvera eļļa, Labs, matu pulveris sevich, aliafee.

    €13.01
  • Modeļa Numurs: fiberhold spray 100ml
  • Zīmola Nosaukums: immetee
  • Sastāvdaļas: Ūdens
  • Vienuma Tips: Matu & Skalpa Ārstēšanai
  • Daudzums: 2gab
  • NETO MASAS: fiberhold spray 100ml

Uzmanību:

Piegāde ar Pārdevēja piegādes Metodi nevar atjaunināt loģistikas informāciju.

Karstā ūdens pārdot matu turiet aerosols fix fiber matu veidošanas plus matu veidošana šķiedras turiet aerosolu Ķīnas labākā piegādātāja IMMETEE100ml*2

UZMANĪBU

Šis produkts ir šķiedrvielu turiet aerosolu, to lieto pēc matu veidošana šķiedrvielu, veikt šķiedras stiprinājuma ilgu laiku, palīdzēt provent izkrīt no matiem, lietus un vēja.padarīt savu matu stilu, kas ilgst!

Specifikācija:

Tpye nosaukums matus, turiet aerosola palīdzību noteikt šķiedras plus matu veidošana šķiedras turiet aerosolu Ķīnas labāko piegādātājs, 100 ml*2 apjoms Lūdzu, clink šeit, lai izvēlētos citu vēlaties.pils izcelsmes Guangdong, Ķīna krāsu, 9 krāsas, sastāva sezona visiem gadalaikiem dzimumu unisex piegādes laiks krājumus, lai 3-7 darba dienu laikā izsūtīt ražošanas laiks 5-20 dienu laikā MOQ jebkuru krājumu, 500pcs jūsu privātā marķējuma Paraugs politikas paraugs ir apstiprinājums, bet kuģniecības izmaksas ir jūsu pusē Maksājuma Bankas swift,Western Union, Money Gram,Excow,Paypal Kuģniecības pastu,EMS,DHL,UPS, vai lidsabiedrība, ar jūras

Ko Guwei jaunu matu veidošana fiber var darīt ?

1. Mūsu Guwei matu veidošana šķiedras tiek sauktas arī par jaunu matu veidošana šķiedras pulveris , it ' s plānāks, lielāks, mīkstāks un vieglāks pats kā fiziska cilvēku matiem, dabīgs risinājums, kas novērš baldness vai matu retināšanas uzreiz .

2. Mūsu Guwei matu veidošana šķiedras var ilgt visu dienu un visu nakti cauri vēja , lietus un sviedri , ir piemērots jebkurš normāls sports , un var viegli izmazgāt ar jebkāda veida šampūnu.

3. Mūsu Guwei jaunu matu veidošana šķiedrvielu, var segt pilnīgi kails plankumiem, vai retināšanas matu jomās sekundes, lai saņemtu atpakaļ pašapziņu un daudz jaunāka izskatās , mainīt matu izskatu tikai pāris sekunžu laikā.

Kāpēc izvēlēties mūs?Rūpnīcas Tieši cenas (10 krāsas pieejams) Mazi, lai veidotu savu biznesu.Mēs varam piedāvāt BEZMAKSAS PARAUGUS, jūsu zināšanai, bet piegādes izmaksas būs jūsu pusē.Mēs pieņemam maksājumu, PayPal / T /T / Western union/Money Gram/Bankas Pārskaitījumu Viena no profesionālākajām ražotājiem Ķīnā.Perfekta servisa un augstu atbildību.

Mēs piedāvājam 4 veidu pakalpojumu Zīmolu matu veidošana šķiedras vairumtirdzniecība (25g,27.5 g akciju, 9 dažādas krāsas) Privātā etiķete OEM/ODM pakalpojumu: 1000 gabali Mazo MOQ, lai izveidotu savu zīmolu (3-5g, 12-15g, 25-30g pieejama) Uzpilde šķiedras maisu: 25g/50g/100g noliktavā Taras šķiedras: 9 krāsas, sastāva, vairāk krāsu var izvēlēties OEM Mūsu Saistīto Produktu.

Kas tas izgatavots no:

Mūsu Matu Šķiedras ir galvenokārt izgatavoti no dabīgiem augu šķiedras un keratīnu atvasinājumi.Papildus, ar 4 veidu galvenās sastāvdaļas, piemēram, homopolar anjonu statisko elektrību, mīkstinātājs un kādu īpašu slepeno sastāvdaļu.Droši pat jutīgu galvas ādu.Obligācijas, lai mati vairāk, droši,jūsu matu stils kalpos krietni ilgāk.Bez dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas,sintētiskās krāsvielas,pildvielas un konservantus.

Guwei Matu Šķiedras Tehnoloģijas Pētniecības Centrs ir izstrādājis arī vairākus saistītus produktus, piemēram, zemāk:

1. aukla optimizētājs : lai palīdzētu segt foretop vieglāk, lai izvairītos no kuriem uz sejas, ādas un drēbēm .

2. matu burvju dārgumu spray : ir funkcija holding/noteikšanas aerosols, matu remonts un anti-hair loss

3. matu smidzināšanas aparāti : palīdzēt spray jaunu matu veidošana šķiedras precīzāk un vienmērīgi

4. 360 - Spoguļi : lai palīdzētu cilvēkiem redzēt, ka viņu vadītāji skaidri no visas virziena

5. Ekrāna kastes : rādīt custumers komplekti un Veikls.

6. Matu argana eļļa : effectly palīdzētu atjaunot sausus un bojātus matus , Pievienot uztura matiem .

7 .Matu krāsa pildspalvu : Apmierināt uzreiz krāsu matus , kad laika matu krāsu .

8. Matu augšanas serums: izgatavoti no tīra Ķīnas Medcine, tiešām augt mati no matu saknēm, parasti 2-3 pudeles ir abvious efektu.

Kā lietot ?Matu veidošana šķiedrvielu lietošana 1 .Sausa un stila matus kā parasti . 2 .Krata vai izsmidzināšanas ( ar Matiem Man NY Spray Aplikatoru ) Matu Šķiedras vērā retināšanas jomās . 3 .Ja, piemērojot Matu Šķiedras netālu aukla , izmantojiet Matu Mani NYHairline Optimizētāju, lai panāktu dabiska izskata priekšā aukla . 4 .Maigi pat mati, lai izkliedētu Matu Šķiedras . 5 .Ja ir vēlēšanās , viegli ķemme , suka , vai stils jūsu matu pēc pieteikšanās Matu Šķiedras . 6 .Lai iegūtu vislabākos rezultātus , izmantojiet Matu Mani NY Šķiedras Turiet Aerosolu, lai pabeigtu par ilgstošu rezultātu .

Matu šķiedras locking spray : Pēc tam, izmantojot matu veidošanas šķiedras , izmantojot Matu Mani Fber locking spray

Smidzināšanas Aparāti : 1 .Atskrūvējiet Matu Šķiedras klp . 2 .Twist un pull off sifter . 3 .Skrūvju Smidzināšanas Aparāti uz pudeli . 4 .Nospiediet uz leju, uz sūkņa . 5 .Piemērojot vairāk vai mazāk spiediena kontrole summu Matu Šķiedras iztikt .

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti