Gumiju Spilvena pārvalks Satīns zīda Spilvendrāna tīrtoņa Krāsu spilvendrānas Drošības Nē Rāvējslēdzēju Spilvena Segums Spilvendrānas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: asethetic spilvendrānā, rhodesian ridgeback, kustuv spilvena segums, spilvendrāna unicorn, pērtiķis spilvens, ultraman spilvendrānā, jogger satīns, logo spilvena segums, kants spilvena segums, oranža satīna.

    €10.40
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Technics: Austs
  • Materiāls: 100% Poliesters
  • Zīmola Nosaukums: OLĪVU TEKSTILIZSTRĀDĀJUMI
  • Izmantošana: Mājas
  • raksts: Plain Krāsoti
  • Veids: Spilvendrāna

Apraksts:

【Atmiņas Satīna Spilvendrāna] aicina Šo grezns satīna spilvendrāna ir jauninājums augstas kvalitātes satīna zīda auduma savīti pavedieni,nekad absorbētu mitrumu no sejas un matu,uztur dabisko mitruma.Izdarīt teksturēta dzija tehnoloģija padara auduma uzskata, piemēram, bērnu ādu,nodrošina vienmērīgu,mīksts justies,un palīdz samazināt sejas grumbu un redues berzi ar matiem,novērš matu no knotting sauss,aizsargā matus un frizūru,samazināt matu izkrišanu.Vienlaikus nodrošinot labu miegu neļauj gulēt-laukumā un gulta-galvenais,hipoalerģiska īpašībām ideāli piemērots cilvēkiem ar jutīgu ādu.

Materiāls :100% zīda satīns

MUMS Karaliene izmērs:20"X 30"(51X76CM)

MUMS King size:20"X40"(51X101CM)

Stils :Zīdaini Gludu luksusa stils

Uztur Mitruma Līdzsvaru Matiem un Ādu.

Iepakojuma saraksts: 2gab spilvendrāna

Lūdzu ņemt paziņojums, ka tur ir tikai 2gab spilvena pārvalks, spilvens, iekšējās nav iekļauti.

Funkcijas:

1.100% jaunināšanas augstas kvalitātes satīna zīda auduma savīti pavedieni, kas nav pilling, bez rukuma, nav rieva, antistatiska ļaujiet spilvena segums, lietderīgāk mīksti, zīdaini un draping, un tās touch sajūta, tuvu īsta zīda.Tas pieder pie tā paša materiāla, kā ārējo tirdzniecību, augstas kvalitātes apakšveļas Reaktīvais krāsošanas procesu, padara jūsu gulta ir vairāk veselīgu.

2.Ne tikai liels skaits un augsts blīvums auduma ,augstu kvalitāti, bet arī ar smalkām meistarība tas varētu būt parādīja detaļas.Nē rāvējslēdzējs padara spilvenu gadījumā drošāku un miega ērtāku un veselīgi.

Gumiju saistošs dizains ļauj jums viegli ielieciet spilvenu core vērā, spilvens gadījumā,kas ir vēlamais stils, lai ir viegli mājās dzīvo.

4. minimālisma stilā,tīrtoņa krāsu ,formu ir trekns un jauki, jūtas ērtāk atviegloti ,mājīgi un jauki ,satin zīda auduma atstājot luksusa ,delikāts un elegants sajūta, kostīmi, modern un luxury stilā ir mājas dekorēšana.Tā aizved jūs uz skaistu sapni un izrotā savu istabu.

5.Mums ir četri maigs un elegants, krāsas ,vienmēr ir viens jums.

6.Mazgāšana un Kopšana: atmiņas satīna kā augstas kvalitātes poliestera satīna,tas ir vairāk drapping un izturīgs,anti-snugging un dzelzs bezmaksas.Arī tas nodrošina lielāku elastību, nekā kokvilnas un zīda fabrics.By izmantojot atmiņas traipu spilvendrāna,jūs varat izbaudīt visas priekšrocības zīda spilvendrāna var iesniegt, kamēr kļūst braukt no inconvience mazgāšanas un manteinence.Ar zipless aploksnē slēgšana ir vieglāk izņemt un ielikt,novērstu matu no velk.Maigi mazgā,mašīna mazgājami,zemas temperatūras žāvēšanas līnijas vai sausa.

Silts atgādināja:

1.Jo Manuāla mērīšana 1-2cm kļūdas ir pieļaujamas.

2.Ja jūs vēlaties citu izmēru,lūdzu sazinieties ar mums

3.Ātra piegāde, bezmaksas piegāde, kas nav nozīmē, jums nav nepieciešams maksāt papildus Pasūtījuma

4.Dažādu valstu izmēri ir dažādi ,tāpēc, lūdzu, pārbaudiet to arī pirms iegādes

5.Sakarā ar tālsatiksmes pārvadājumi ,produkts būs nedaudz reizes,tas nav tik plakana kā attēlu parādīja,bet neietekmē izmantot.

6.Nē mazumtirdzniecības iepakojuma, ja jūs vēlaties pārdot vēlreiz, vai kā Dāvanu ,lūdzu, padomājiet par iepakojuma problēma

7.Tikai spilvendrāna bez spilvena iekšējā.

8.Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu, atstāj atsauksmi, un ar visu "piecas zvaigznes[Kad jūs vērtētu kuģniecības laika daļu veltiet starptautiskā tranzīta vērā.] Jūsu atzinība padarīs mūs cenšas sniegt kalpo labāk.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti