USB Uzlādes Velosipēdu Taillight LED Velosipēda Aizmugurējās Gaismas Velosipēda Priekšējais Gaismas MTB Ceļu Velo Lukturīti, Velosipēdu Light Kit 4 Režīmi, Wh

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: cykling priekšējās gaismas, zelta velosipēda priekšējās gaismas, traktora aizmugures lukturi, led bycicle gaismas usb, bicycl, aizmugures stop gaismu bycicle, rechargable bycycle gaismas, velosipēds chrome, velosipēds sniegs, lāpu velosipēdu.

    €3.71 €6.76
  • Sertifikācija: NAV
  • Strāvas Padeve: Citi
  • Modeļa Numurs: Bycicle gaismas
  • Montāžas Izvietojumu: Rāmis
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

USB Lādējamu gaismas, iebūvēti 650 mah uzlādējams litija akumulatoru katram gaismas.Ūdens izturīgs nominālā iedarbību ipx4-Aizsargāts pret ūdens šļakatām no jebkura leņķa.

Bākas un Aizmugurējā Lukturīša funkcija ar one-Touch-Slēdzis ar četriem dažādiem apgaismojuma veidiem, atkarībā no jūsu vēlmēm.Tie ietver pilnu spilgtumu, puse spilgtuma, mirgojošs ātri un lēni mirgo.

Silikona mount ir konstruēti ar divām atverēm, kas cieši fit ap daudzi izmērs sēdekļa amatu, stūres, sēdekļa, stāvvadi, mugursomas, ķiveres un stiept, lai saglabātu gaismas droša un stingra.Tie var viegli izkustināt un savilkt, un nav instrumentu, ir jāaizpilda obligāti.

Šis velosipēds gaismas komplekts ir universāls pietiekami, riteņbraukšana, pārgājieni, kempings, vai jebkuru āra aktivitātes, un to var izmantot kā avārijas lukturīti.Tas ir liels riteņbraukšanas naktī vai vietās, kur redzamības un drošības jautājums.Tik vienkārši sākt savu nākamo piedzīvojumu ar mums

Korpusa krāsa: melns

Gaismas krāsa: Balta gaismas

Materiāls: Plastmasa + alumīnija sakausējuma

izmērs:

Iepakojuma Saturs:

1 x Velosipēdu Taillight

1 x USB Kabelis

1 x Siksna

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti