APEXEL Tālrunis Fisheye Lens Kit Platleņķa Makro 18X Teleskopa Objektīva Telefoto iPhone Xiaomi Samsung Galaxy Android Smart Tālrunis

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: infinix 7. piezīme, GORJUSS, liela platleņķa objektīvs, monokulāri telescop, smart modes android tālruņiem, tālrunis telescop, apexel, super zoom, astronomijas telescop, gadījumā, huawei y6 2019 pakāpi lx1f.

    €14.39 €22.13
  • Modeļa Numurs: APL-T18XBZJ5B
  • Palielinājums: 18 reizes
  • Atbalsts: Dropshipping/vairumtirdzniecība
  • Zīmola Nosaukums: apexel
  • Saderīgs: IPhone, iPad, Samsung smart tālrunis Xiaomi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Objektīva Tips: Makro Objektīvs , Platleņķa Objektīvs , Fisheye
  • Veids: Monokulāri
  • Izmantošana: Āra Ceļojumā Medību Sporta

Iezīmes: *teleskops ir 18 reizes zoom, kuru var pielāgot fokusa attāluma labi. *Teleskops var tikt izmantots kā monokulāri. *Fit visvairāk mobilos tālruņus, ietver flip tālruņi un bārs telefoni, telefonu ir atpakaļ fotokamerā, var savienot ar teleskopu ar klipsi. *Mobilā tālruņa kvalitātes attēlu var uzlabot acīmredzami. *Gadījumā, lai noskatītos spēli, koncerti, tūrisms, vērot dzīvnieku mīļotājiem, ziņu reportieris tālsatiksmes šaušana utt. *Privātais detektīvs, fotografēšana, kriminālistika, ģeoloģiskā izpēte, mežu, dzelzceļu ostas grafiku un utt. *Statīvs ir noņemams,kāju var sadalīt.Neuztraucieties, ka tas izkrīt,jo to var uzstādīt atkal Specifikācija: Telefoto/ Monokulāri Maganification: 18x Skata Lauks: Apm. 1000m/3280ft Izmērs: 5x1.5x1.5 collu Platleņķa Objektīvs platleņķa objektīvs ļauj uzņemt lielāku klāstu ainavu.Piemēram, ilgtermiņa pilsētas ainas un lielu grupu šāvienu Palielinājums: 0.63 X Objektīva Konstrukcija: elementi 2 2 grupās Max Diametrs:20mm Piezīme: Ja fotografēšana, tas ir ierosināts, ka platleņķa objektīvs būtu iespējams izmantot plaša atklātā teritorijā, lai iegūtu labākus fotoattēlus.Platleņķa Objektīvs lielu sižets var būt uzņemts ar platleņķa objektīvs, dot savu attēlu kārta, zivju bļodas efektu.kas aizved jūs uz satriecošu fantastisku pasauli.Lauka skata leņķis: 198° Objektīva Konstrukcija: 3 elementi 3 grupās Max Diametrs:25mm Piezīme: pārliecinieties, ka objektīvs ir pielāgots, tiesības priekšā no kameras objektīva jūsu smart phones, izvairīties no dažiem izplūšanu fotogrāfijas.Makro Objektīvs Makro objektīvs ļauj uzņemt skaidras fotogrāfijas maziem objektiem.Palielinājums: 15X Objektīva Konstrukcija: 1 elements 1 grupa Max Diametrs: 20mm Piezīme: lai iegūtu satriecošu efektu, ja, izmantojot šo makro objektīvs, jums ir nepieciešams, lai ar caurspīdīgu vāciņu uz virsmas objektu, ko vēlaties, lai šautu, pārliecinieties, ka jums nav bloķēt jūsu gaismas avots un saglabāt 2-3cm, attālums no šaušanas objektu.Elastīga Statīvu 1. Pilnīgu elastību, kas izgatavoti no izturīgas plastmasas un alumīnija,kājas var sadalīt un patvaļīgi izkropļota. 2. Saite skrūves uz lielāko digitālo fotokameru izmēri, un ir noņemama 3. 360° rotējoša, jūs varat to izmantot tomēr vēlaties 4. Noņemams saites stiprinājums ar bloķēšanas atbrīvošanas pogu Pakete ietver : 1 x 18X Mobilo Telefoto Objektīvs 1 x 3 in 1 kameras objektīva komplekts 1 x Bluetooth Slēdzi 2 x uzņemšana 1 x Elastīgu Statīvu 1 x Melns maisiņš 1 x Tīrīšanas audums 1 x Retail box Paziņojums: 1. Lūdzu, izmantojiet to rūpēties, jo objektīvs ir precīzi noregulēt, ja tas pilieni vai hit redzamības varbūt nav saskaņota, un attēls būs novirzīt, 2. Lūdzu, vai nav piliens ūdenī.Ja tas nokrīt ūdenī, lūdzu, izlabot ātri. 3. Lūdzu, neskatieties uz sauli absolūti, jūsu acis var būt sāpes un akls dažkārt.

0.63 x Platleņķa Objektīvs---ļautu jums uzņemt vairāk ainava nekā parasti, tas ir lieliski piemērots pilsētas ainas un lielu grupu fotoattēlus. 198° Platleņķa Objektīvs---dot jums platleņķa perspektīva un skaista barelu traucējumus, tas jūs aizvedīs uz apdullināšanas fantastisku pasauli.Tas ir liels, lai lielo ēku, pilsētas ainas vai selfie. 15x Makro Objektīvs---ļauj jums koncentrēties jūsu tālruņa ietvaros 10-25 milimetriem, kas jums ir fotografēt, veikt sīkas lietas detaļas, piemēram, puķes, monētas un kukaiņiem utt.

Piezīme: kad jūs saņemsiet objektīvu, platleņķa objektīvs un makro objektīvs ir saskrūvēts kopā, var noskrūvēt to, lai iegūtu vienu plašu leņķi un viens makro objektīvu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti