SUN5 Plus 48W UV LED Nagu Lampas SAULE Nagu Žāvētājs Gēla poļu Konservēšanas Gaismas ar Grunts 30s/60s Slēdža LCD displejs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: saule x5, Gēla laka, dh naglas, 48w sun5, lampas led nagu, sunuv, lampas led nagu uv, uv lampas 48w komplekts, 10 led 48w, nagu led gaismas.

    €7.28 €10.87
  • Lampu Krelles: 24pcs
  • Pogu Vadības: 30S/60S/99S Zemu Siltuma Režīms
  • Zīmola Nosaukums: YUJIA
  • Lifttime: Vairāk nekā 50000 stundas
  • Funkcijas 2: Automātisko sensoru
  • Izmērs: 240*195*120mm
  • Funkcijas 3: Digitālo ekrānu
  • Spriegums: 100-240V 50/60HZ 1A
  • Veids: UV LED Lampas
  • Led: 24pcs
  • Fit Gēls Tips: UV Gēla/LED Želeja/Builder/Grūti želejas/Gēla Laku
  • Preču Kvalitātes Sertifikāciju: 3C
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • krāsa: Balts
  • Iezīmes 1: Divas rokas kopā
  • Jauda: 48W
  • Barošanas Avots: elektriskā
  • Materiāls: ABS
  • Svars: 650g
  • Vienuma Tips: nagu žāvētājs
  • Modeļa Numurs: SUN5 Plus
  • Deklarētā vērtība: Atzīt par ļoti zemu cenu,

SUN5 Plus 48W UV LED Nagu Lampas SAULE Nagu Žāvētājs Gēla poļu Konservēšanas Gaismas ar Grunts 30s/60s Slēdža LCD displejs Specifikācija: Modelis: SUN5 plus Jauda: SUN5plus 48W Viļņa garums: 365+405nm Fit Gēls Tips: UV Gēla / LED Želeja / Builder / Grūti želejas Lifttime: 50000hrs Adapteris: Nominālā ievade 100-240V 50/60Hz 1A Izmērs:240*195*120mm Svars: 650g Paketes Saraksts: 1x Nagu Lampa ar Butoon 1x Manuālā 1x Strāvas vadu, Kas nav zemu siltuma modelis nozīmē?Kad nospiediet"Zemu siltuma modelis" pogu, lampas pakāpeniski pieaug, lai klients nekad justies karsti, sāp, pat konservēšanas nocietināt želejas.Piezīme: SUN5plus var izmantot ar abām rokām!SUN5 nevar!Funkcijas 1. Duālā gaismas avots: 365nm+405nm.Izārstēt visu veidu želejas 2. Salons profesionālai lietošanai 3. Balta izvēlēties. 4. Automātiskā indukcijas 5. 5s/30s/60s slēdža 6.1 gadu garantija, 7.Izmērs: 215*133*75mm Paketes Saraksts 1 * SUNX9 Plus Nagu Lampa 1 * Adapteris 1 * Manuālā Paziņojums 1. Lūdzu, izlasiet lietošanas rokasgrāmatu pirms lietošanas uzmanīgi. 2. Lai saglabātu ilgu ekspluatācijas laiku, lūdzu neturiet Led ieslēgts vairāk nekā 600 sekundes.FQA 1.Nospiediet pogas reizē vai rokas mašīnā, directlyto sāktu nagu lampu. 2.Infrasarkano staru sensoriem būs stratēģijām pati, kad puses uz nagu lampa,maksimālais darba laiks ir 99s. 3.Produkts nes ES, ĀS, ASV, LIELBRITĀNIJĀ sveces, mēs nosūtīsim atbilstošu kontaktdakšu, saskaņā ar jūsu valstī!Specifikācija: Modelis: SUN 9SD Jauda: 36w Krāsa: Balta Svars: 190G Kalpošanas: 50000hrs Aoto sensors Skaits LED: 12 gab Izmērs: 19*12*7.5 cm / 7.5*4.7*3 collu Fit Gēls Tips: Visu veidu Gēla nagu lakošana ar viļņa garumu gaismas: 365~405mm Set Taimeris: 60 gadiem,120s laika iestatīšanas Funkcija: Spraudnis vai uzlādēt Powerbank/portatīvo datoru DER VISAM ar ROKU VAI KĀJU Tā ir pietiekami liela, lai visu roku vai kāju, lai jūs varētu darīt manicre vai pedikīra, tajā pašā laikā.Var sausā gandrīz visu nagu želejas: Var izmantot, lai izārstēt dažādas nagu želejas, piemēram, UV nagu celtnieks un bāzes ge Divus veidus, kā izveidot savienojumu 1. Pievienojiet kontaktligzdai, kas tieši ( BEZ Kontaktdakšas ) 2. Atvienojiet kontaktdakšu, Izmantojiet USB Līniju, ko iekasē Powerbank/portatīvo datoru

Maksājuma

Mēs atbalstām šādus maksājumu metodes.Visi maksājumi, kas veikti par Atopija.lv apstrādā Alipay.

1. Naudu tikai izlaistas, lai mums pēc tam, kad jūs apstiprināja, piegādes vai piegādes laiks ir beidzies.

2. Pēc tam, kad jūs atcēla rīkojumu, ar Atopija.lv sistēma būs kompensācija jums 7-15 darba dienu laikā.Shoping 1. Ja jums ir krievu tautības klientu, lūdzu, pastāstiet mums savu vārdu, uzvārdu, pēc tam, kad jūs maksājumu,tad mēs varam nosūtīt preces ātrāk. 2. Pirms pirkšanas, lūdzu, dont ignorēt krāsu, izmēru un skaitu.Mēs ceram, ka mūsu klients var saņemt lietas, kas viņiem patīk. 3. Ja jums ir kādas citas prasības, lūdzu atstāt mums ziņu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai kalpotu jums. ^-^ 4. ja jūs, lai daudz vienumus vienā pasūtījumā, un ir problēma ar augsto piegādes maksa,lūdzu, sazinieties ar mums. 5. ja jūs jau lai daudz vienumus manā veikalā, un vēlaties, lai citi posteņi nākotnē.sazināties ar mums par atlaides.Uzmanību:tā Kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus, paldies par jūsu sapratni,

Piegāde

1. Pasūtījumi tiks apstrādāti 48 stundu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums apstiprināts.

Sekošanas informāciju, parasti atjaunina 72 stundu laikā.

Kuģniecības veids, mazo pakešu būtu bez sekošanas informāciju pēc tam, kad atstāt savu izcelsmes valsti, tāpēc sekošanas informāciju, kas nebija update, jo pēc tam.

2. Mēs kuģis visiem mūsu objektus visā pasaulē, kuģniecības, kā jūs izvēlēties vai ātrāka piegāde veidā.Pēc tam, kad mēs nosūtīti savus objektus, To vajag apmēram 15-60 dienas (vairāk vai mazāk), lai jūsu valstī kopumā.Tas, iespējams, ir atkarīgs no vietējās muitošanas kuru mēs nevaram kontrolēt.

3. Mūsu cena nav ieskaitot Nodokļus, PVN vai citiem slēptās izmaksas, Mums nav atbildīgs par muitas nodokļiem.

4. Mēs tikai kuģis uz adresi, kas norādīta jūsu pasūtījumā.Lūdzu, atcerieties, lai uzrakstītu pareizu kontaktinformāciju (Vārds, uzvārds, Adrese, Tālrunis utt. kad jūs iesniegt jūsu pasūtījuma.Pēc tam, ja vēlaties, lai mainītu savu adresi, jums ir atcelt esošo kārtību un jaunu pasūtījumu.Starptautiskā kuģniecība ir ļoti grūti prognozēt,Kad tas tika nosūtīts , mēs nevaram to mainīt vairs.

Sazinieties ar mums

1. Ja jums ir kādi jautājumi vai prasībām , lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums tieši.

2. Jūs varat sazināties ar mums pa atstāj mums ziņu par Atopija.lv vai rakstiet mums .

3. Mēs esam gatavi runāt ar jums un veidot labu / ilgtermiņa uzņēmējdarbību.

Atsauksmes

1. Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus

2. Ja jums ir apmierināti ar mūsu preci vai pakalpojumu, Lūdzu, sniedziet mums pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti