Ūdenskritums Vīraka Turētājs Mājas Degļa Turētājs Kalnu Upi Ar 40 Konusi Kristāla Bumbu Mājas Dekori Sālsūdenim Vīraks Deglis

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: velosipēdu co2, dekoru zen, ūdens vīraks deglis, dabas atteces tornis vīraks, taras vīraka turētājs, sālsūdenim vīraks, vīraka konusi patchoulli, deglis eļļas degļu, vīraka turētājs, statīvs, deglis vīraks.

    €8.37 €13.72
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Sālsūdenim Vīraks Degļu Sveķu Ūdenskritums Vīraka Turētājs Mājas

Ūdenskritums Vīraka Turētājs Mājas Degļa Turētājs Kalnu Upi ar 40 Konusi Kristāla Bumbu Mājas Dekori Sālsūdenim Vīraka Sveķu Deglis

Aizzīmju Punktiem: 1、naudas Sodu Meistarība: Made ar kvalificēti amatnieki, izmantojot tradicionālo naudas sodu meistarība.Dūmi uz kalnu, lēni plūst lejup un apņem kā ūdenskritums, pilna ar mystery.

2、Viegli Tīrīt: Hand-made tradicionālo stilu, kvalificēti meistari ar naudas sodu handwork.Tas ir ļoti viegli tīrīt pēc lietošanas.Noskalo degļa korpuss ar verdošu ūdeni, lai noņemtu traipus uz degļa.Viegli tīrāma.

3、Radīt Relaksējošu Atmosfēru: Viegli izveidot relaksējoša, klusu un komfortablu atmosfēru.Tas palīdz klusums garastāvokli, mazināt trauksmi un nogurumu, noņem stresu un iedvesmot iedvesmu.

4、Plašs Pielietojums: Ļoti piemērots, lai joga, SPA, ģimenes, meditācija, rakstīšana, utt.Pat tad, ja nav vīraks, to var izmantot kā lielisku rotājumu.

5、Lieliska Dāvana: Lieliska dāvana ģimenei un draugiem par New Year' s Diena, Māt' s Dienā Valentine' s Diena, Pateicības Diena un dzimšanas diena.

1.Naudas sodu Meistarība: Made ar kvalificēti amatnieki, izmantojot tradicionālo naudas sodu meistarība.Dūmi uz kalnu, lēni plūst lejup un apņem kā ūdenskritums, pilna ar mystery.

2.Viegli Tīrīt: Hand-made tradicionālo stilu, kvalificēti meistari ar naudas sodu handwork.Tas ir ļoti viegli tīrīt pēc lietošanas.Noskalo degļa korpuss ar verdošu ūdeni, lai noņemtu traipus uz degļa.Viegli tīrāma.

3.Radīt Relaksējošu Atmosfēru: Viegli izveidot relaksējoša, klusu un komfortablu atmosfēru.Tas palīdz klusums garastāvokli, mazināt trauksmi un nogurumu, noņem stresu un iedvesmot iedvesmu.

4.Plašs Pielietojums: Ļoti piemērots, lai joga, SPA, ģimenes, meditācija, rakstīšana, utt.Pat tad, ja nav vīraks, to var izmantot kā lielisku rotājumu.

5.Lieliska Dāvana: Lieliska dāvana ģimenei un draugiem par New Year' s Diena, Māt' s Dienā Valentine' s Diena, Pateicības Diena un dzimšanas diena.

Specifikācija:

Izmērs: apmēram 18*12*27cm/7.08*4.72*10.63 jo

Materiāls: sveķi

Iepakojuma Saraksts:

Vīraks Degļu*1

Vīraks Konuss*40 (random krāsu)

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti