SER 1010H11 SEL 1010H11 Ārējās Vītnes Virpošanas Instrumentu Turētāja 11ER A55 LDA 11ER AG60 VP15TF 11ER A60 LDC CNC Virpu Karbīda Ievietot

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: h8266, ātri mainīt tornītis rīku turētājs, android fiksēto tālruni, virpas nesa turētājs, 16er, šķidro attēlu, cat caterpillar, zcc ct, mini virpas metālu instrumenti, , 11er.

    €7.18 €9.45
  • Zīmola Nosaukums: CVCVCV
  • Asmens Tips: 11er
  • Modeļa Numurs: SER/L 1010H11
  • Materiāls: Cietā Sakausējuma
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Pārklājums: Citi
  • Izmantošana: Vītnes Pagriešanas Rīku
  • Cietība: 92

Laipni Lūgti Manā Veikalā

Dārgie draugi.Visi produkti, redzams, ka veikalā ir pieejami, un jūs varat iegādāties tos ar pārliecību.Ja jums ir citi modeļi, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs varam atrast tos jums.Paldies par apmeklējot veikalu.Baudīt jūsu iepirkšanās!

Asmens materiāls apraksts

LDA ir universāls materiāls, kas piemērots pārstrādei tērauda un nerūsējošā tērauda materiālus.LDC ir īpašs materiāls tērauda daļas (detaļas).K15 materiāliem ir piemērots alumīnija un vara apstrādi.US735: Piemērots tērauda pārstrāde.UE6020: Piemērots tērauda pārstrāde.VP15TF: Piemērots nerūsējošā tērauda apstrādei.

Pakete Ietver

Nē Ievietot : Tur ir tikai viens instruments, turētāju un uzgriežņu iepakojumā.Nē Instrumentu Turētājs :ir tikai 10 ievieto iepakojumā.Ja jūs izvēlēties gan ielikt, gan turētājs, jūs saņemsiet 10pcs ieliktņi, 1pc turētājs un uzgriežņu atslēgu.

Pircējam ir lasīt

1. Jūs esat laipni aicināti uzdot jautājumus, pirms pasūtījuma, ļaujiet mums jāvienojas par pašu produktu vai citiem jautājumiem.Tādēļ, lai neradītu nevajadzīgas problēmas. 2. Visiem produktiem veikalā var iegādāties lielos daudzumos. 3.Lūdzu, pārbaudiet, vai preces pēc preču saņemšanas.Ja ir kāda problēma, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu tā, lai jums! 4.Visi produkti, kas veikalā tiek stingri pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, un cieši iepakotiem, lai nodrošinātu tā integritāti preces.Sniegt jums lielisku kvalitāti un labu apkalpošanu.Ceru sadarboties uz ilgu laiku!

Sheepazoid 142021-01-07
"Instantly and seamlessly. Goods OK"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti