Dvieļu Josla Melnās Sienas Uzstādīta Vannas istabā Dvieļu Plaukts Alumīnija Dvieli Bārs Turētājs ar Dubultu Drēbes Āķi Vannas istaba Aparatūras Kulons

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: enkura necklac, dvieļu plaukts lielu sienas vannas istaba, vienslāņa dvieli bārs, misiņa dvieļu pakaramie, deco, dzelzceļa dvieli, vannas istabā dvieļu turētājs no nerūsējoša tērauda crystal, vannas istaba melns dvielis, vannas istaba nerūsējošā tērauda āķis, telpas bāri.

    €15.18 €23.35
  • Bāru skaits: Viena Dvieļu Stieņi
  • Virsmas Apdare: Pulēta
  • Zīmola Nosaukums: BAIANLE
  • Veids: Dvieļu Stieņi
  • Iezīme: Ar Āķi
  • Garums: <50cm
  • Materiāls: Telpu, Alumīnija
  • Modeļa Numurs: BAI7160-MJG-DGG

Produktu ieviešanu: 1. Sienas uzstādīts dvieli bārs tiek izmantots, lai vieta, dvieļi, peldmēteļi un tā tālāk.divi āķi ir paredzēti abās pusēs dvieļu pole istaba, kas var viegli pakārt nelieli priekšmeti, piemēram, duša bumbiņas, sukas, atslēgas, jostu un matu aksesuāru. 2. Dvielis plaukts karājas turētājā var uzstādīt uz sienas, blakus mazgāt baseins, utt.Tur ir melna vai matēta var izvēlēties, unikāla dizaina beigu beigās ir bloķējošu efektu, tāpēc, ka dvielis nav viegli samazinājās. 3. Vannas istabā dvieļu turētājs ir piemērota ģimenēm, villas, viesnīcām, uzņēmumiem, u.c.Unikāla dizaina stils ir piemērots visu veidu vannas istabas un tualetes. 4. Tas ir izgatavots no alumīnija materiāla, ļoti radošs dvieļu plaukts.var izmantot arī kā dekoratīvu preci mājās.Kopējais izskats ir vienkāršs un atsaucīgs, ar unikālu Ziemeļvalstu minimālisms. 5. Par atgriešanos politikā:Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem vai ir kādi citi jautājumi, lūdzu, dariet mums zināt, cik drīz vien iespējams.Mēs atbildēsim 24 stundu laikā.Ja tā ir mūsu kļūda, mēs to izlabot un jums apmierinošu risinājumu.Ja jūs apzināties mūsu produktiem un pakalpojumiem, neaizmirstiet atstāt pozitīvu atsauksmi par 5 zvaigznes, mēs būsim ļoti pateicīgi par jūsu iedrošinājumu.

Leonovalex2021-01-14
"Equal to the description arrived a little twisted"
Izdor 20112020-08-25
"Соответствует описанию! "
Ebartolomea2021-01-29
"Держатель отличный! Пришёл очень быстро. Рекомендую этого продавца"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti