60pcs/set PVC Automašīnu Uzlīmes un Uzlīmes Sadalīti Ziedu Totem Personības Auto Sacīkšu Vidukļa Līniju Mudguard Sānu Ķermeņa Uzlīmes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: beok termostats, arduino micro pro, ziedu drukāt tapetes, termostats trv, plate, centrālā gāzes termostats, termostatu, lai katls, arduino leonardo, micro pro, vannas paklājiņš tauriņš.

    €6.86 €10.88
  • Iepakojums: Nav Iepakoti,
  • Veida Uzlīmes: Auto Virsbūves
  • Vienuma Tips: Uzlīmes
  • Uzlīmju Izvietojumu: Visu Ķermeni
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Kategorijas: PVC
  • Modelis: Augu ziedi
  • Materiāla Tips: PVC
  • Zīmola Nosaukums: DRISENTRI
  • Modeļa Nosaukums: CEA_32U
  • Veids: Līmi, Uzlīmes

Apraksts Stila:Auto Virsbūves Uzlīmes Kopējais Daudzums:60 Gab. Izmērs:10CM, 8CM, 5CM, 4.5 CM, 4CM, 3.4 CM / 3.94 Collas, 3.15 Collas, 1.97 Collas, 1.77 Collas, 1.57 Collas, 1.34 Collas Ar Instrumentiem:Nav Materiāla:PVC Materiāls: PVC Izmērs: 4GAB 10cm,4GAB 8cm,10PCS 5cm,12PCS 4.5 cm,20PCS 4cm,10PCS 3.4 cm(set), ko Piemēro Vieta: Izmantot jebkur, jo auto Krāsa: Melns / Balts Funkcijas:

- Attiecas uz jebkuru daļu no automašīnas virsbūves.

- Nomainīt, neatstājot pēdas nav atstarojošu - Paplašinājums ir labāk, nav viegli, trausls sadalīti, pastas, kad var skaidri sajust.

- Materiālu, krāsu korekcija, ielīmēt, pēc tam, kad sajūta ir ļoti stingra, vairāk ir modelis.

- Stiepes spēks ir super, un arc vairs nav bail.

- Ultra plāns(0,2 mm), lai viegli uzstādīšana uz līknes un stūriem.Uzstādīšanas Metode:

- Uzstādīšanas Metode Mazo Auto, Uzlīmes ar Caurspīdīgu Pārsūtīt Plēves (Sausā Paste Metodi):

1. Attīrītu ķermeni, un sargājiet to no mitruma.

2. Apstiprināt vieta, kuru ir publicēta.Kopumā, lēnām stick uz vienu pusi, kasīšana dzīvoklis ar instrumentiem, un noliek uz papīra.

3. Ja grafika ir pietiekami liels, caurspīdīgs pārsūtīt plēves un uzlīmes var tikt norautas un ielīmēt.Bet jāuzmanās, lai izvairītos no nejaušas saaugumi.

4. Ielīmējiet labi, pēc tam vairākas reizes, kasīšana vairākas reizes.Asaru pārredzamu pārsūtīt plēves.

5. Automašīnu durvju un šūšana ar kuteri, wrap tā iekšpusē.

6. Neļaujiet auto uzlīmes un struktūra ir ar jebkuru atšķiršanu vai izcilni.

- Uzstādīšanas Metode Liela Transportlīdzekļa Uzlīmes ar Caurspīdīgu Pārsūtīt Plēves (Wet Ielīmēt):

Rīki: Lupatu, sprinkleru, skrāpi vai kredītkarti.

1. Tīru auto virsbūves un smidzināt ūdeni vienmērīgi uz daļas, kas jāpiestiprina uz automašīnas virsbūves, lai samazinātu uzlīme, viskozitātes un noregulējiet ērti.

2. Apstiprināt vieta, kuru ir publicēta.Lēnām stick uz vienu pusi, uzmanīgi nokasīt dzīvoklis ar instrumentiem, un noliek uz papīra.

3. Rodas durvju rokturi vai anti berzes bārs atbilstoši situācijai, lai samazinātu un atvērtu materiālu.

4. Noregulēt pareizi, pārliecinieties, vai vispārējā stāvokļa diagrammas ir pareizs, un pēc tam atkārtoti nokasīt ūdens un burbuļi.Asaru pārredzamu pārsūtīt plēves.

5. Automašīnu durvju un šūšana ar kuteri, wrap tā iekšpusē. 6. Neļaujiet auto uzlīmes un struktūra ir ar jebkuru atšķiršanu vai izcilni.

7. Cik vien iespējams, ļaujiet mitruma auto uzlīmes jābūt sausai un nosacījumi var būt mēreni silda un žāvē.Atbilstoši laika apstākļi, nomazgāt auto pēc vienas vai divām dienām.

Lai samazinātu grūtības klienta uzstādīšanu, uzlīmes, ko sniedz mums ir nodotas pārsūtīt plēves iepriekš. (izņemot bloku nepārtrauktu grafika) Jautājumos, kam nepieciešama Uzmanība:

- Nedomāju vasks uzlīmes nedēļu pirms jums izlemt, lai saģērbt savu auto.Filma nav jāpiemēro, ja auto ir karsts.Auto jātīra un laiž atpakaļ.

- Nav nomazgāt savu auto nedēļas laikā.Tas nav ieteicams pakļaut saule 24 stundu laikā.Nav nomazgāt savu auto, trīs dienas pēc tam, līmēšana.Nav ielīmējiet lietainā laikā.

- Ja uzlīmes jābūt uzlīmēts uz kreka, durvju vai citās vietās, kas jāpārvieto, neuztraucieties, vienkārši samazināt to ar asu kuteris pēc tam, kad tā ir ielīmēts.

- Ja jūs tiešām nevēlaties, lai darīt kaut ko, lūdzu, dodieties uz vietu, kur saules membrāna ir likts uz un lūgt palīdzību.Kā notīrīt:

- Uzmanīgi nokasīt malas uzlīme ar nagiem un asaru off pilnīgi, neatstājot nekādas zīmes vai bojājumiem, kas krāsu.Ziemā, ja tas ir pārāk auksts, lai nokasīt stūriem, matu žāvētājs var izmantot, lai lente papīra.

- Siltuma to pareizi, un to var viegli noņemt pēc tam, kad kūst.Piezīme:

- Lūdzu, ļaujiet 0.5 - 3 cm kļūdas dēļ rokasgrāmata pasākums.

- Tāpēc, ka ir atšķirība starp dažādiem monitoriem, attēli, kas nav pašreizējā krāsas objektu.Paketē ietilpst 1 x Auto Uzlīmes

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti