Mini Vīna Stikla Aerators Pourer Vīna Karafi Aizbāzni Viegli Tīrīt Premium Gāzēšanai Pourer Mini Ķermeņa Karafi Tekne

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: led lentes xiaomi, bec, stikla krūze komplekts, lustra xiaomi, yeelight griestu pro, stikla aerators pourer, blitzwolf led lentes, yeelight kustību mini, mijia, mjxdd01yl.

    €3.11 €4.80
  • Modeļa Numurs: Mini Sarkanvīna Stikla Aerators
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Yeelight

Mini Vīna Stikla Aerators Pourer Vīna Karafi Aizbāzni Viegli Tīrīt Premium Gāzēšanai Pourer Mini Ķermeņa Karafi Tekne

Iezīmes: Ātra dekantēšana│Ielejot vīna, bez noplūdes│Piemērotas dažādiem vīna pudeles│Mazo un pārnēsājamo/viegli tīrāma Apraksts: ▪ Prātīgs uzreiz pēc ieliešanas Sobering augšu ir neticami ātri, Izmantojot ātru karafi, brīdī, kad vīns tiek izlieta, tā ātri oksidējas ar gaisa, izmantojot poras iekšējā plūsmas kanāls, un veido liels skaits redzamu mazos burbuļus.Brīdī, kad vīns tiek ieliets vīns ir nekavējoties dekantētus, un dekantēšana efektivitāti, ir neticami. ▪ Inovatīvu izmantošanu Bernulli likums Viegli izmantot, vienkārši un ērti Bernulli likums tiek piemērots, lai ar novatorisku dizainu, iekšējās plūsmas kanālu.Kad sarkanais vīns iet caur porām plūsmas kanālu, tas ir pilna kontakta ar skābekli, kas atrodas gaisā nekavējoties.Tanīni vīna ir ātri oksidējas, un sarkanā vīna garšu var izdalīties īsā laikā. Tā , lai panāktu efektu ātru skumdinošs. ▪ Piemērots dažāda izmēra vīna pudeles Viegli izmantot, vienkārši un ērti unikālo piemērošanu ātri decanter ir apgriezts trapecveida dizains, kas padara to viegli ievietot vīna pudeles dažādu izmēru.Tās lietojot, ir tikai nepieciešams, lai ievietojiet karafi vertikāli mutē vīna pudeli, ielej vīnu, kas ir vienkāršs un ērts. ▪ Classic konusveida dizains Pārlej vīnu, bez noplūdes ielejot iegriež pieņem klasisko slīpas virsmas dizainu, lai novērstu pilēšanu laikā lējumiem un novērstu vīna iztecēšanu un piesārņojot galda, vīna pudele vai vīna etiķetes. ▪ Izvēlēto pārtikas klases silikona Drošība un veselības aizsardzība ir garantēta melno apakšpusi ir izgatavots no pārtikas kvalitātes silīcija dioksīda gelu, kas ir droša materiāla un ir nokārtojusi profesionālo pārbaudi AGC organizācija, nodrošinot drošību un higiēnu.Caurspīdīgā daļa no ķermeņa ir izgatavots no akrila materiāla, kas ir izturīgs. ▪ Mini, viegls un viegli tīrāma Līdzvērtīga lieluma lūpu krāsu, ātri decanter ir lielums lūpu krāsu un ir viegls un mini.Tas ir ļoti viegli tīrīt pēc lietošanas.Tikai nepieciešams, lai būtu jāskalo ar ūdeni, lai attīrītu to nekavējoties.Salīdzinājumā ar tīrīšanas tradicionālo karafi, tas ir daudz efektīvāks un ātri.Instrukcija: 1. Solis: nospiediet gumijas uzmava ar karafi pourer uz vīna pudeles.2. solis: noliec pudeli un sarkanais vīns tecēs ārā pa vīna pourer.Iepakojums Saraksts: 1 x Vīna Decantor 1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Joselo9162021-01-29
"The parcel came two weeks later than the specified period by the seller. To my messages copied and pasted the same. And in addition, the parcel began to be tracked for 2 for before receiving. I definitely will not order anything else from him, but I can tell others to decide for yourself."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti