2019 Jaunāko franču Nigērijas Mežģīnes Audumu Augstas Kvalitātes Tilla Āfrikas Mežģīnes Audums Kāzu Āfrikas franču Tilla Mežģīnes ELL3016 VĪNA

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: balts āfrikas mežģīnes, āfrikas audums, Franču Mežģīnes, šveices mežģīnes, audumi, augstas kvalitātes āfrikas tilla mežģīņu auduma, auduma nigērija, āfrikas mežģīņu auduma 2020. gadam augstas kvalitātes lappa, āfrikas mežģīņu auduma, āfrikas mežģīņu auduma, šūt apdare.

    €47.26
  • Produkta Tips: Mežģīnes
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Modeļa Numurs: ELL3016
  • Platums: 51-52inch
  • Technics: Izšūti
  • Apdare: Rhinestones
  • Auduma Veids: Voile
  • Materiāls: Poliestera / Kokvilnas
  • Godu: kāzas,ballītes,apģērbu,kleitu

Āfrikas neto mežģīņu auduma

Platums: 50"/51"

Krāsa:Kā attēlu

Iepakojumā: 5 metri/gabalā,15 metri/paka

Mums ir visu veidu āfrikas mežģīnes sastāvs šobrīd ir pieejami,mēs sniegsim ļoti lētu cenu, un vairāk atlaide ar labu kvalitāti,laipni pls sūtīt e-pastu mums vai zvaniet mums

lūdzu, ņemiet vērā: pls pateikt, kura krāsa vai jūs vēlaties, ja jūs vieta jūsu pasūtījumu

Mums ir daudz dizainu, jūsu zināšanai,lūdzu, pls brīvi sazināties ar mums, lai iegūtu dizainu.Sazinieties ar mums šodien, un nosaka savstarpējās biznesa,mēs saņemam atpakaļ uz jums 24 stundām.

Pircējs Lasījumā

Maksājuma

T/T,Wester Union,Money Gram ir arī pieņemams.

Jums vajadzētu pabeigt jūsu maksājumu, 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs piedāvājuma objektu,radīt krājumu izmaiņas ātri.

Piegāde

A Visas preces ir bezmaksas piegāde ar DHL,jūs varat saņemt preces, tikai 3-5 darba dienu laikā,mēs ceram, ka visi thie klients var saņemt preces uz pirmo reizi.

B Mēs jums piegādes preču 48 stundu laikā pēc tam, kad mēs saņemt konsultācijas par maksājuma.

C Klientam ir jāapstiprina piegāde informāciju, ja pasūtījuma,iemesls, mēs nosūtām preces saskaņā ar informāciju, kas jūs atstāt aliexress.Ja ir nepieciešams, jebkuras izmaiņas,lūdzu, ņemiet vērā, tur.

D pircējam ir pienākums, atļauties nodokļu un/vai nodevu uzliek savām valstīm, ja nepieciešams.

Pārdošana-pēc Servisa

Mēs off instant 3 dienu atgriešanās politiku,ja preces ir kādi bojājumi,lūdzu, rakstiet mums uz bildes,mēs nosūtīsim jauna iestatīt kā drīz vien mēs varam.Ja preces nav apmierināti,mēs pieņemam kompensāciju vai mainīt,bet prece nedrīkst uzglabāt oriģinālā iepakojumā, nav lietots,kuģniecības un pārkraušanas izmaksas netiek atgriezta.

Atsauksmes

Gandarījumu no klienta ir mūsu hounor,un tas ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu,lūdzu, sniedziet mums piecas satr un aktīvu atgriezenisko saiti,mēs darīsim to labāk.Ja tur ir kādas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes,cuase to nevar atrisināt kaut ko,jums vajadzētu ļaut mums zināt, tāpēc, ka mēs varam atrisināt to, līdz jūs apmierina.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti