Piesūceknis Anālais Plug big dildo butt plug masāža Ass prostatas Maksts Masturbācija anālās seksa rotaļlietas sievieti pieaugušo erotiska seksa veikals

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: sēklinieku, prostatas massager, butt plug, seksa rotaļlietu ass paplašināt, nominālā prostatas massager, anālais, lielo izmēru prostatas masāža, anālo pērlīšu, krelles faak, runyu vibrators, faak iesūkšanas.

    €18.99
  • Izmērs: 16.3*6.5cm
  • Vienuma Tips: Anālās Seksa Rotaļlietas
  • Zīmola Nosaukums: FAAK
  • Materiāls: TPE
  • Modeļa Numurs: FAAK035
  • Lietotājs: Pieaugušie
  • Funkcijas: Anālā stimulācija .Masturbācija
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Iepakojums: ar lodziņu

1. izmērs: par 16.3*6.5 cm 2. iepakojums: mēs pildīta ar vienkāršu kartona , un tad pārklāj ar melnu plastikāta maisiņu , invisibale.un būs invocie kā silikona veidne 3. Neto Svars: aptuveni 0.55 KG 4. Ķermeņa Drošu Medicīnas TPR 5. Krāsa : kā parādīts attēlā

6.Neitrālā Iepakojumā,ne drukāt, tikai balta kartona

Mēs ievērojot klientu ir dieva princips, ja veikali ir labs viedoklis par mani, lūdzu, pasakiet man, ,es novēlu jums laimīgu iepirkšanās, Mēs apsolām, lai pircējiem, informācijas drošības un privātuma nav noplūdes.Lūdzu esiet droši pirkt 1 gab gabalā, Mēs apsolām, lai pircējiem, informācijas drošības un privātuma nav noplūdes.Lūdzu, varat būt drošs pirkums

Muitas un importa nodokļi

Pasūtījumus var būt nepieciešams, lai nodzēstu muitas jūsu valstī.Tikai 2% pakotnes ir nepieciešams, lai to izdarītu .

Lūdzu, pārbaudiet, ja jūsu pasūtījums būs jāmaksā papildu ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas nodevas.Ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas maksājumi tiks savākti kuģošanas sabiedrība ar piegādi.Piegādātājiem nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas departaments savā valstī.Papildu izmaksas vai kavjumiem laikā var rasties starptautiskajā tirdzniecībā.Mēs patiesi ceram, ka jums nav izmantot papildu ievedmuitas izmaksas vai muitošanas kavēšanos, kā iemeslu, pieprasot kompensāciju vai atstājot negatīvas atsauksmes.Lai izvairītos no augstās Nodokļu , mums būs skaidrs, vērtība, zem 80 USD par visiem pasūtījumiem .ja jums ir nepieciešams mums vērtību pilnu cenu, pasūtījumu , lūdzu, atstājiet mums masāžas jūsu pasūtījuma .

Baterijas un Lube

Mums ir tik ļoti žēl mēs nevaram sūtīt baterijas un Lube iepakojumos, saskaņā ar starptautiskām kuģošanas sabiedrībām un loģistikas uzņēmumu " noteikumus .Ceru, ka jūs varat saprast .

Kvalitātes problēma& atgriešanās & kompensācijas

Cienījamie klienti, ja jums iepakojumiem , lūdzu pārbaudiet kvalitāti pirms kurjeru , ja ir kvalitātes problēmas produktus, vai jūs vienkārši nav, tāpat kā tas , lūdzu, atsakās parakstīt to un atgriezt pack mums .

Šiem piegādes veidiem: DHL; e-EMS; EMS; Fedex; UPS; DPEX , mēs nepieņemam atgriežas , tāpēc, ka kravu pārvadājumu izmaksas varētu būt 3 vai vairāk reizes , tātad, ja pastāv kvalitātes problēmas , lūdzu, sazinieties ar mums, lai atrisinātu to.Ja pastāv kvalitātes problēmas , lūdzu, uzņemt fotogrāfijas vai veikt video, lai parādītu mums šo problēmu, mēs darīsim visu iespējamo, lai problēmu atrisinātu .

Lūdzu, saprotiet, ka seksa produkti nevar tikt atpakaļ pēc tam, kad tiek izmantotas.Dzimums produkti ir personas, tāpēc mēs nevaram darīt tālāk pēc tam, kad tiek lietots, un mums nav atbildīgs par zaudējumiem pēc tam, kad jūs izmantot šo produktu .Tāpēc, lūdzu, pārbaudiet tā kvalitāti, pirms jūs to izmantot .

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti