50MM 40 ohm HiFi Austiņas Skaļruni CCA Austiņu DIY Vienības Audiophile Austiņas Nomaiņa

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: cca ca4 tālruni, runātājs vienība pastiprinātājā, kondicionieris, elektriski, kuģis, 50 mm skaļrunis, diy atklātu atpakaļ austiņu korpuss, 40mm austiņas skaļruni, ghxamp, 40 mm skaļrunis, 154mm.

    €17.33 €24.75
  • Izmērs: 50MM
  • Materiāls: Metāla
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips: Skaļruņu Bloks
  • Iepakojums: Jā
  • Modeļa Numurs: 50E03
  • Zīmola Nosaukums: QIGOM

50MM 40 ohm skaļrunis, importē CCA materiālu, augstas veiktspējas alumīnija-dzelzs-bora augstas intensitātes pastāvīgo magnētu.Izmantojot augsta pretestība filma par atbalstu, bass ir elastīgs, balss ir skaidrs un dabīgs.Parametri: Tips: Elektriskā (dinamiskais), Izmanto: Augstas precizitātes (mājas) Forma: Apaļa Sastāvs: kompozīcijās Diafragmas Materiāls : Non-paper Magnētiskās ķēdes formā: magnētiskā tipa Frekvenču raksturojums: pilnu Nominālā jauda: 0.05 W Nominālā pretestība: 40(Ω) Frekvenču diapazons: 20Hz-20000 (kHz) Skaņas: red dot kā pozitīvus Jutīgums: 117dB/W SNR: 1 dB Kropļojumi: 2 (TMD%) Iepakojums: 2x austiņu skaļruņi Instrukcijas: Lūdzu, pārbaudiet skaļruņi ar multimetrs pirms lodēšanas, vai mēs nevaram uzņemties atbildību par to pēc lodēšanas.Krāsas vietas ir pozitīvo polu +, otrā pusē ir negatīva.Lodēšanas ar mazāk nekā 3 sekundes.Citādi, balss spole vai plates var ātri izdega.PAKALPOJUMU Augstas Kvalitātes Produktus.Pasūtījumiem tiks nosūtīts no 3-5 dienu laikā, pēc tam, kad jūsu maksājumu.Īpašu klientu apkalpošanas.PIEZĪME Lai nodrošinātu ātru piegādi, lūdzu pārbaudiet jūsu pasūtījums detaļas (vārds, uzvārds/ adrese/ daudzums/ tālruņa numurs), pirms veicat maksājumu. Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir jautājumi.

Champion Miranda2020-10-26
"Capsyuli are installed in the headset Technics rp-f880. On my hearing, the frequency response is low. The sound turned out to be triple. But you can use it."
Leonardo Va An2020-11-18
"good drivers. good bass."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti