Salokāma Āra Zivju Grip Pārnēsājamo Teleskopisko Jūras Zvejas Gafeles Nerūsējošā Tērauda Lūpu Šķēpu Āķis Gripper Risināt

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: gafeles āķis, šķēpu, gripper puses, putnu āra, zivju grip lūpu, zivju šķēps, par tunzivīm, zivju āķi jūras, zvejas gafeles liela, gafeles.

    €21.32 €29.21
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Āķa struktūra ir bieza un spēcīga, izturīga un izturīga pret deformācijām, pret koroziju un rūsu.Rokturis ir izgatavots no aviācijas alumīnija un oglekļa šķiedras, ergonomisks dizains un ērta Kontaktu.

Gaili var salocīt vai izvērtās par vienkāršu darbību.Pēc locīšanas, āķa gals ir fiksēts stūres, lai novērstu āķa gals no uzlīmēšanu uz personu.

Specifikācija

Tips: Zivju Rokturis

Izmērs: 36.5 * 6.5 * 1.4 cm

Krāsa: zila + sudraba + melna

Materiāls: nerūsējošais tērauds + alumīnija sakausējuma + oglekļa šķiedras

Iepakojuma Saturs:

1 * Zivju āķi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Leshkova Alesja2020-12-08
"The seller sent the product to a different buyer's address than mine and put the other buyer's invoice number on my order list. Another buyer received the item, so it was marked as delivered. When I protested, the seller gave me another invoice number and asked me to check. He informed me that the shipment with that invoice number was lost. The bottom line is that I did not receive any items. No refund will be given when delivery is complete. Protest very strongly."
Fdgyhdfghdfhd2020-11-16
"Okey"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti