Ūdensizturīgs 10 Ātrumu Tālvadības Vibratori G-spot Masāža USB Lādējamu Klitora Stimulācijas Vibrators Seksa Rotaļlietas Sievietēm

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: olu vibrators masāžas, pāris olu vibrators, dzeltenu olu vibrators, lēkt olu vibrators, zivis, olu vibrators, silikona olu vibrators, olu vibrators cast, rechargable olu vibrators, olu vibrators flxur, olu vibrators nepieredzējis.

    €296.48 €340.78
  • Olas izmēra: 98x38mm
  • Kontrolieris Izmēra: 60x39mm
  • Materiāls: Medicīniskā silikona + ABS
  • Izmantošana: Sieviešu Vibrators
  • Preču Kvalitātes Sertifikāciju: ce
  • Jauda: USB jāmaksā
  • Izmērs: Sex toys for women
  • Iepakojums: Krāsu Kaste
  • Veids: G-Spot
  • Funkcijas: 10 Ātrumu
  • Produkts: USB lādējamu seksa olas
  • Wateproof: 100% Ūdensizturīgs
  • Zīmola Nosaukums: leadove
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Vienuma Tips: Vibratori
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Modeļa Numurs: Olas Vibrators
  • krāsa: Melna, Violeta

Ūdensizturīgs 10 Ātrumu Tālvadības Vibratori G-spot Masāža USB Lādējamu Klitora Stimulācijas Vibrators Seksa Rotaļlietas Sievietēm

Specifikācijas:

Materiāls: Medicīniskais silikons + ABS

Krāsa: Violeta, Melna

Jauda: USB lādējamu

Dzimums olu izmērs: 86mm (L) x 33mm (Maks.Dia)

Kontrolieris izmērs: 60x39mm

Uzlādes laiks: Aptuveni 1 stunda

Lietderība laiks: Aptuveni 50 minūtes

Iepakojumā: Krāsu kaste

Funkcijas:

Bezvadu tālvadības pults ir garāks kontrole distances pēc tam līdzīgus produktus, efektīvais attālums ir 20 līdz 30 metru;

Modes un skaistu izskatu ar vairāk praktisko, cilvēku dizainu var sasniegt jūsu G spt jomā efektīvi;

Palielina seksuālo uztraukums pieejamo masāža, ātrumu, vai kairina jutīgos apgabalos;

Aprīkots ar high-end motoru, ultra-kluss, vairāk jaudīga vibrācija, kā arī ilgāks kalpošanas laiks.

Lietošanas instrukcijas (Kā star):

1. Dzimums olu var izmantot atsevišķi, var arī izmantot kopā ar kontrolieri;

2. Izmantot seksu olu atsevišķi: Nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu uz 2 sekundēm, lai ieslēgtu, nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu vēlreiz, lai pārslēgtos biežumu, 10 darbību, jums.Nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu apmēram 2 sekundes, lai izslēgtu olu.

3. Izmantot seksu olu kopā ar kontrolieri: Nospiediet ieslēgšanas pogu, olu un kontrolieris uz 2 sekundēm, lai ieslēgtu, nospiediet taustiņu "+" vai " -", lai palielinātu vai samazinātu vibrāciju frekvences, gan "+" un "-" pogām ir 10 apļveida frekvenci.Nospiediet Ieslēgšanas / izslēgšanas pogu apmēram 2 sekundes, lai izslēgtu produktus.

4. Instrukcijas maksas: Ieslēgt lādētāja spraudni, pēc tam ievietojiet USB kabeli, uzlādēšanas laiks ir aptuveni 1 stunda.Kad uzlāde, pogas led zibspuldzi, un stop mirgo pēc tam, kad pilnībā uzlādēts.

Lai iegūtu vairāk informācijas vai produktiem, lūdzu, atstājiet ziņu, paldies!

Drošība &Diskrēti iepakošanas, lūdzu, Lūdzu, ņemiet vērā, visas preces tiks iepakotas slepeni,nav svarīga informācija, kas saistītas ar seksa rotaļlietas būs atzīmēts uz iepakojuma.Lai aizsargātu jūsu privātumu, mēs atzīs, ka "metāla modeli"nosaukumu uz jūsu zemes gabala.Sūtījumu Tur parasti ir divi normāli nosūtīšanas metodi, lai pārvadātu kā zemāk: 1.Jūs varat izvēlēties sūtīt pa pastu Ķīnas tostarp "Atopija.lv Standard Shipping"E pakešu""4PX Singarpore Pastu" ect,tie ir lētāki, bet aizņemt nedaudz ilgāku laiku . 2.Ātra piegāde veidos, piemēram, TNT,DHL,Fedex, arī ir pieejami, lai jūs,vienkārši, kuģniecības izmaksas ir jāņem vērā.Piegādes Laiks China Post AIR Maill: Parasti 25-40 dienas laikā.Bet dažreiz faktiskās piegādes laiks būs balstīta uz galamērķi,vai neparedzamas situācijas, u.t.t.DHL/TNT/Fedex:5~7 darba dienām, ja muitas noformēšana ir bez kavēšanās Garantijas un Atgriešanās Politiku, Ja jums ir kādi jautājumi ar preču kvalitāti, vai neapmierināti ar kvalitāti,mēs pieņemam kompensāciju vai nosūtīt 10 dienu laikā pēc tam, kad jūs apstiprināt, piegāde.Ja jūs neesat saņēmis preces, jo kuģniecības,lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms tā vietā, lai atvērtu domstarpības, vai atstāt negatīvu atgriezenisko saiti,mēs pārbaudīsim, un sniegt jums atbildi,nav problēmu, mēs varam nosūtīt vai kompensācijas gadījumā, ja jūs nesaņemat preces.Sazinieties ar mums Darba laiks: 8:30-9:30 pm (pirmdiena līdz piektdiena) 8:30,~6:30 pm (sestdiena) Ja jums ir kādi jautājumi vai neapmierināts, lūdzu, nekautrējieties mums zvanīt vai atstāt messge jo Atopija.lv , Mēs saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien varam, ja mēs pārskatīt to darba laikā .

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti