6PCS Izturīga Grila Panna Plastmasas Skrāpi Komplekts Rīku un Silikona Karstā Roktura Turētājs Čuguna Skillets,cepešpannām & Pannām

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: barbecu grils, dzelzs panna 25, dzelzs wok, uztriepes cepšanas panna, auto skrāpi, čuguna kastrolītis, čuguna režģi, čuguna katls, rievotās panna, ēdiens skrāpi.

    €7.30
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • 2. veids: Karstā Roktura Turētājs
  • 1. tipa: Grila Panna Skrāpi
  • Zīmola Nosaukums: SUPEHOMES
  • 4. tips: Virtuves Piederumi
  • 3. veids: Apkopēja Instrumentu Komplekts
  • 5. tips: Tīrīšanas Eļļas Netīrumiem
  • Veids 7: Mājas Virtuve
  • Iezīme: Noliktavā
  • 6. tipa: Čuguna Skillets
  • Modeļa Numurs: Virtuves Sīkrīku Komplekti

Krāsa: Melna + Sarkana Materiāls: Silikona Daudzums: 6PCS/Komplekts Izmērs: Kā Attēlu Temperatūras Izturība: no-40C - 240C Paketē Iekļauts: 2 x Izturīga Grila Panna Skrēperi (Sarkans + Melns) 2 x Izturīgas Pannas Skrēperi (Sarkans + Melns) 2 x 5.7" Silikona Karstā Roktura Turētājs (Sarkans + Melns) Produkta funkcijas: 1) Praktisks papildinājums jebkurai virtuvei. 2) Viegli tīrīt un ātri sausas,roku mazgāšanas un trauku mazgājamā mašīna droši. 3) pietiekami Elastīgas, lai uzglabāšanas atvilktne.Ērts karājas caurumu roktura turētājs, ja jūs vēlaties, lai uzliek to uz āķa. 4) Grill panna skrāpi un karstā roktura turētājs paketi,ietaupīt naudu,rūpes,laiku. 3) Viegli lietot,Viegli dzīvē.Laipni Atgādinājums: 1) pārliecinieties, ka karstā roktura turētājs, nenāc pārāk tuvu, lai liesmas, kad atvaļinājumu karstā pot roktura turētājs uz sakarsētas čuguna kastrolītis/pan. 2) Tas ir ieteicams, ka jūs izmantot silikona karstā roktura turētājs, tikai pārvietojas podi un pannas. 3) Nomazgājiet to ar tīru ūdeni, un dezinficējiet to ar verdošu ūdeni pirms lietošanas. 4) Nomazgājiet to un ievieto to tīrā un sausā vietā pēc tam, izmantojot. 5) Saglabāt to prom no tiešiem saules stariem.Izturīga Grila Panna Skrāpi Komplekts: 4 pack pan skrāpi ir veidota augstas veiktspējas polikarbonāta plastmasas,karstumizturīgs līdz 275°F,nav kreka,non-stick,karstumizturīga nav deformācijas,ērts gatavošanas instruments jūsu virtuvē.Dažādu Pan Skrāpi Rīku Apmierinātu Dažādas Prasības: 2 Pack grila panna skrēperi ir divi zobi paredzēti, lai ietilptu jebkurā modernā grila pannas,taisnām malām un līknes ir plakana un izliekta jomās;2 pack pan skrēperi ir 4 dažādas formas stūriem tīrīšanas jebkuras formas pannas,šķīvji,podi,arī ideāla gumija,uzlīmju noņemšanas.Silikona Karstā Roktura Turētājs: karstuma izturīga karstā roktura turētājs ir uzlabotas mīksts silikona materiāls.Nav tekstūras virsmas padara to arī viegli tīrīt ar rokām,ar Augstu siltuma pretestību silikona aizsargā rokas līdz 450°F. Piedāvā drošu,ērtu saķeri, strādājot karstā virtuves uz stovetop,caurumu uz muguras, lai turas.Karstā Roktura Turētājs, Plaši Izmantojot: Silikona 5.7 collu garš karstā roktura turētājs ir izstrādāts, lai der atslēgas caurumu roktura skillets 9 collu diametru un uz augšu,un tradicionālā stila skillets 10.25-Collas un uz augšu.Ietaupīt Naudu un Laiku: 6-in-1 family pack pirkumu vieglāk un ekonomiski.Sastāv no 2 pack izturīga grila panna skrāpi komplekts (Sarkans + Melns),2 pack izturīgas pannas skrēperi (Sarkans + Melns),2 pack silikona karstā roktura turētājs (Sarkans + Melns).

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti