Profesionālās RGB Lāzera Gaismas 9 ESKUyes Lāzera Gaismas DMX Skatuves Gaismas, Disko, Deju zāles, Bāri KTV Naktsklubs, Kāzas, Ģimenes Puses

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: disco lāzera, bandžo krekls, rgb lāzera app, gaismas efekti, dj lāzera, lāzeru šovu dj, kontrole dmx, dmx lāzera, skeneris, dj apģērbs.

    €54.04 €75.06
  • Sertifikācija: NAV
  • Godu: Profesionālās Posmā & DJ
  • Modeļa Numurs: 9-ACU RGB DMX Skenēšanas Lāzera Projektoru
  • Zīmola Nosaukums: Smuxi
  • Stils: DMX Skatuves Gaismas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips: Skatuves Apgaismojuma Efekts
  • Jauda: 10W
  • Spriegums: 220V

Paketē iekļauts:

1 x 9-ACU RGB DMX Skenēšanas Lāzera Projektoru

1 x Strāvas kabelis

1 x Tālvadības Panelis

1 x Lietotāja rokasgrāmata

Specifikācija:

1. Barošanas avots: AC110/220V,50-60HZ

2. Elektroenerģijas patēriņš: 10W

3. Dzesēšana: Ventilators dzesēšanas

4. Gaismas avots: Lāzera Modulis Diodes un LED Krelles

5. Lāzera Modulis:

- 532nm zaļš 50mW

- 650nm sarkans/200 mw

- Zila 450 nm/150mW

- Baltu LED Krelles

6. Play režīms:Auto,Skaņas,DMX,Master-slave

7. Produkta izmērs:195 x 87 x 67 mm

Apraksts:

【9-acu starus modelis efekts] aicina Sarkano, zaļo un zilo lāzeru šovu efektu.ar balss vadība, automātiska, DMX512 signāla funkciju.

【Lielisku gaismas Efektiem] aicina Apvienot ar četriem skatuves gaismas funkciju, tostarp red & blue laser apgaismojums, led strobe gaismas, modeli, gaismām un zobenu tauriņš gaismas kopā.Jūs varat darbināt visas puse, gaismas efektus kopā, vai izlases kombinācijas brīvi, vairāk iespēju, vairāk jautrības.

【Funkcionālās Darbības Režīmi] aicina Izvēles vadības režīmus, piemēram, dmx 512, tālvadības pults, skaņas aktivizēta automātiski un master/slave režīmā, lai izvēlētos.Ar tālvadības pults, jūs varat viegli kontrolēt led skatuves gaismas bez komplekss dmx kontrolieris programmas, ērtāku, interesantāku.

【Elastīgas Uzstādīšanas Komplekts] aicina: Nāc ar regulējamu leņķi un skrūves), dj disco gaismas var uzstādīt uz t-kopņu, griestu, posmā bārā, vai vienkārši nodot puse gaismu uz zemes.Iebūvēts dzesēšanas ventilators padara to siltuma izkliedi efektīvi, ilgs mūžs un laba kvalitāte garantija.

【Piemērots Brīdis, Izmantojiet] aicina: Ideāls skatuves gaismas dj diskotēka klubā, KTV telpas, deju zāle, bārs, posmā joslā rāda, dzimšanas dienas svinības, kāzu svinības, ģimenes sanākšana, banketiem un pasākumiem.Darbojas lieliski ar dj aprīkojums, skatuves apgaismojumam un tā tālāk

Gadījumā vietas: Stadijā,Svinības, Dzimšanas dienas svinības, Vākšana, Diskotēka, DJ joslām, Kāzām,koncertiem, TV studijās, ceļu rāda, mobilajiem DĪDŽEJIEM, klubiem.

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti