Jogas Bloks Jogas Rullīšu Pilates Dobi Putu Rullīšu Trigger Punktu Masāža Rullīšu Muskuļu Trenažieru Zāle Joga Pilates Vingrinājumu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: putu rullīti, ķieģeļu joga, auto jumta putas, myofascial atbrīvot veltnis, rullītis stick, massag veltnis, putu rullīšu 10cm, paklājiņš jogas, jogas bloks, vienības joga.

    €4.34 €8.66
  • Modeļa Numurs: 262565+

ETP Dobi Putu Rullīšu Fitnesa Putu jogas 32x14cm Jogas putu rullīti / rullīšu Masāža / Pilates putu veltnis Fizioterapija

Apraksts:

Veikt laiks aktīvai reģenerācijai un stiepjas iet SPORTĀ, ar porolona rullīti.Regulāri izmantojot putu rullīti ļauj daudzas priekšrocības, kā arī sporta masāža, tostarp samazināt iekaisumus, rētas audos un locītavu stress, kā arī uzlabot asinsriti un elastīgumu.Atbrīvoties no muskuļu sāpes slodzes laikā un nogurums pēc garās darba dienas.

Funkcijas:

Ko tieši putas rullīšu darīt?

Ja mums ir sporta traumas vai pavada lielāko daļu mūsu dienām sēž, ir neelastīga un sajūta, stīvs, putu veltnis ir efektīvs veids, lai atbrīvotu overworked muskuļus.Putu rullīšu masāža ir salīdzināms ar dziļo audu masāža, myofascial atbrīvot un kontrolslieksni terapija.Veicot šos vingrinājumus regulāri, palīdzēs jums palielināt elastību, mazina muskuļu saspringumu un sāpes, kā arī uzlabo darba izpildi.

Plaši izmanto

Putu rullīti ir ideāli piemērots visu sporta entuziastu, sākot no kultūrisms uz boksa, stīgas, svars apmācību, joga un sporta iesācējiem.Tas ir ērti lietošanai mājās, ņemt līdzi uz sporta zāli vai pat darbā.

Ekskluzīvu quincuncial formas virsmas

Pilnīgi anti-slip dizaina un efektīvu masāžas funkciju.

Augsta blīvuma materiāls

Izgatavoti no videi draudzīgiem EPP, viegls, izturīgs, kā arī augsta cietība, un tas ir viegli atgūties pēc taustiņa, ūdens izturīga, lai viegli tīrīt un portatīvo veikt visur.

Amats: Rokas,Ķermeni,Visaptverošu Fitnesa Vingrinājumi,Kāju,Muskuļu Relex Aparāti,Vidukļa & Vēdera Īstenot

Izstrādājuma Izmērs(L x W x H): 32.00 x 14.00 x 14.00 cm / 12.6 x 5.51 x 5.51 collas

Iepakojuma Izmērs(L x W x H): 32.50 x 14.50 x 14.50 cm / 12.8 x 5.71 x 5.71 collas

Iepakojuma Saturs: 1 x Jogas Putu Rullīti

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti