Jauks Plīša Paklāju, Spilvenu Izkārnījumos Pad Mīkstas Siltas Vilnas Sabiezējums Ēdamistabas Krēslu, Spilvenu Anti-Slip Mīksto Grīdas Seat Pad Paklājiņš

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: spilvena virvi, krēsla spilvens, sēdekļa sēdvietu, zaļā ērtā krēsla, pildītās grīdas, classic krēsls, vispārīgi auto sēdekļa spilvena, spilvens, krēsla sēdekļa spilvena, krēsls tatami.

    €3.72 €6.00
  • Modeļa Numurs: 8A292601@#28
  • Materiāls: Mākslīgās Kažokādas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modelis Tips: Cietie
  • Veids: Cusion
  • Izmantošana: Sēdeklis
  • Forma: KĀRTA

Aizzīmju Punktiem:

1. Bezgalīgas izmantot / īpaši izturīgas: anti-traipu, latekss-bezmaksas paklāju, piemērots ikdienas lietošanai iekštelpās.Ielieciet to jūsu bērna istabā vai nodot to priekšā jūsu mēbeļu apdare.Mūsu mākslīgās aitādas paklāji ir bezgalīgas.

2. Mūsu segas ir biezāka un atšķiras no mākslīgās kažokādas pledi, ka ir kopējā tirgū.Lūdzu atļaut starpības par 1~2cm, jo manuāla mērīšana.

3. Dažādos gadījumos: laba caurlaidība, augsta blīvuma, labas kvalitātes, super mīksts, pūkains.Saglabāt savu sēdekli, silts ziemā.Piemērots paklāju, krēslu pārvalki, automašīnu sēdekļu pārvalki, galdi, u. c., piemērots biroju, ģimeni, ceļot un citos gadījumos.

4. Nav dzīvot līdz cerības: sniegt jūsu mājās nedaudz greznība.Maiga un nomierinoša, lai veicinātu miegu, vienlaikus nodrošinot īpašu komfortu.

5. Dāvanu: Veikt lielu konservatorijā dāvana, un bērnu duša dāvanu.

Produkta Informācija:

Izmērs: aptuveni 35*35cm/13.78*13.78 gadā

Svars: aptuveni 110g

Materiāls: Plīša

Krāsa: balta, pelēka, melna, rozā,violeta,Haki,bēšā

Pārdošanas punkts: mākslīgās vilnas spilvenu

Iepakojums:1pc x plīša Krēsla Spilvens

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti