Penny Valdes Elastīgas Plastmasas Cruiser Valdes Mini Skrituļdēļi Iesācējiem Vai Professional ar Augstu Atsitiena PU Riteņi 1

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: valdes skeitborda, antīko penny farthing, skate skeitborda, uzlīme, lai penss valde, plastmasas skeitborda, dualtron, liels handboard, skeitborda tabula, valdes skate, hawer valde.

    €39.02 €52.01
  • Valdes Kategorijas: Flat-Plate
  • Veids: Citi
  • Gadījumā Cilvēki: Citi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Penny Valdes Elastīgas Plastmasas Cruiser Valdes Mini Skrituļdēļi Iesācējiem Vai Professional ar Augstu Atsitiena PU Riteņi 1 Unikālu Tehnoloģiju - spēcīgu kravas automašīnas ar dažādu krāsu ar citiem skateboarder,jums skeitbordu slaidu izteiktāku.

Veiktspējas - High speed abec 7 meketec Gultņiem; 60mm Uretāna riteņiem; 22.5 collas garš x 6 collas plata klāja, maksimālais slodzes svars: 200 lb.

Priekšrocības - Veikt šī kuģa uz parku, skolu un ceļu ar vieglumu, Tas ir labākais svētku dāvanu Bērniem un Pieaugušajiem.

ide iespēja pieredze, To lieliski kreisēšanas vai ritošā uz jebkuru reljefu.

Der Dažāda Līmeņa Braucējiem:Skeitbords ir ikonu iela sportand, vai esat iesācējs vai master rider, Meketec ir plastmasas cruiser isthe labākais risinājums, lai jūs kruīza ap.Tas ir viegli un ātri, lai sāktu, un, protams, jūs iegūsiet daudz enjoyments.

krāsa:melna

Materiāls:PP

izmērs:56X15X12CM

Iepakojuma Saturs:

1 * skeitborda

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Nitlon Papi 272020-10-15
"The goods did not receive and the money was not returned"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti