2 Pāri Asmens Nomaiņa Daļa ir Saderīga Ar Sākotnējās burvības 250 W Blenderis Pārtikas Procesors Spiedi un Mikseri piliens Kuģniecība

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: blenderī konteineri, bosch mikseris asmens, 24v 250w, bezmaksas blenderī daļa, stacionārais blenderis, vitek spiede daļas, blenderī daļa, blenderī nazi, virtuves procesors, bļodā kitchenaid.

    €7.99 €9.29
  • Modeļa Numurs: rezerves krusta asmens
  • Veids: Sulu Spiede Daļas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Saderīgs Modelis: Der Burvju Nūjiņa Tikai, 250W, MB-1001 nepiemīt Burvju Nūjiņa Mini, vai Baby Bullet NAV nevienai Nutribullet vai NutriNinja,Asmens, tikpat asu, ātru un hermētiskos kā oriģināls, ar cieto plastmasas pārnesumu uz leju.

Lieliski Funkcijas Cross asmens kapāšanas, skarbs un sajaukšana pārtikas produktus, piemēram, sīpoli, siers, gaļa un saldēti dzērieni.Palīdz padarīt veselīgu ēdienu gatavošanas vieglāk.Viegli pātagas līdz jūsu mīļākie pārtikas produktus un kokteiļus, palīdzot jums kopā veselīgu ēdienu ātrāk.

Augstas Kvalitātes: Katrs asmens ir aprīkots ar augstas kvalitātes blīves.Vispārējā Drošība: Pirms lietošanas ir jāpārbauda katrs starplikas, lai nodrošinātu, ka tas nav bojāts, un tas ir pilnīgi sēdus pāri asmens vienību.

Krāsa: melna + sudraba

Materiāls: plastmasa + nerūsējošais tērauds

Izmērs: apmēram 8,4 cm diametrā

Iepakojuma Saturs:

2 X nomaiņa krusta asmens Magic

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti