Panna-Non Stick Dubultā Sānu Salokāms Flipping Griddle Steiks Čuguna Virtuves Pankūku Frittata Pan Gatavošanas rīki, Lai Virtuves

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pankūku stick, piektdiena panna, krepus / vafeles pankūku maker, dubultā sānu grila apcep panna, krāsnis griddle, griddle grila pannas, dubultā sānu fry pan, sakausējuma panna, flip panna, rievotās griddle.

    €28.16 €43.33
  • Pieteikuma Metode: rokasgrāmata
  • Degviela: Bez Degvielas
  • Lietotāju skaits: 3-5
  • Struktūra: Viengabala
  • Materiāls: Alumīnija Sakausējuma
  • Vienreizējās lietošanas: No
  • Ar Aizdedzes Ierīci, vai Ne: NAV Iekļauti
  • Gabaliņu Skaits, Vēja Deflektors: Bez vēja vairogs
  • Gadījumā Garšvielas Tips: Cietās Garšvielas
  • Lietošanas Stāvoklis: Parastā Āra

Double-Sided Pannas Non-Stick Bārbekjū Cepšanas Rīku, Stabila, Izturīga Virtuves Piemērots Mājas Āra Bārbekjū Virtuves Rīki

Produkta apraksts

1. Princips spiediena plīts ir piemēroti, lai padarītu pārtiku sasniegt pilnībā noslēgts cooking valsts, uztura pārtikas konservi nav zaudējusi, un sākotnējo garšu, ir veselīgāka, un vairāk garšīgi.

2. Tas ir oriģināls silikona blīvējumu un 4000 Gauss magnētisko bloķēšanas ierīces, tāpēc, ka pārtikas var būt piedzēries un droši, kad vārīšanas.

3. Iekšējais slānis pot korpuss ir izgatavots no dimanta infiltrācijas tehnoloģijas, un ārējais slānis ir izgatavots no sandblasted keramisko non-stick slāni.Vairāk vienādu siltuma vadāmība un vieglāku tīrīšanu.Tā arī izstaro daudz infrasarkano staru, padarot ēdienu gatavošanas ātrāk un veselīgāk.

4. Sākotnējā abpusējs spiediens gatavošanas funkcija padara ekspluatācijas procesā vairāk humanizēts, tikai mazliet, pārtika ir, protams, termiski apstrādāti.

produkta informācija

Materiāls: Alumīnija

Amats: cepšanai

Iezīmes: Non-stick pannas

Apakšdaļā materiāls: viena apakšā

Specifikācijas: 28cm, 32cm

Dziļums: 3cm

Izmērs: 28cm / 43.5 * 28 * 6cm / svars 1.2 kg

32cm/44*33.5*8.5 cm/svars 1.6 kg

Norādījumi lietošanai:

Double-sided pan drošības instrukcijas:

1. Nelietojiet šo pot jebkurā citā nolūkā, nevis oriģinālo ēdiena gatavošanai.

2. Nelietojiet to vispārēju krāsnī vai mikroviļņu krāsnī.

3. Neizmainiet panna un tā daļas jebkādā veidā, lai izvairītos no bojājumiem, ko izraisa gāzes saistīti ar sprādzienu.

4. Kad panna ir karsta, nepieskarieties metāla daļām uz pannas.

5. Pievienojot šķidrumu, naftas vai pārtikas, karstā panna, būtu jārūpējas, lai novērstu šļakatām.

6. Pārliecinieties, ka ostas ir vērsti drošā virzienā bez jebkādiem šķēršļiem vai brīvai, lai izvairītos no apdegumiem.

7. Neatstājiet tukšu pannu uz atvērto plīts pārāk ilgi, tāpēc, lai neveidotos krāsas traipiem (augstā temperatūrā), bojājumu silikona blīvi un non-stick apakšējo slāni.

8. Nav siltuma vai saskrāpēt magnētisko gadījumā rīkoties, lai izvairītos no vājināšanās magnētisko spēku, un uz pannas, var nebūt pareizi fiksēts.

9. Pēc katra ēdiena gatavošanas, lēnām atveriet panna pie slīpuma leņķis tāpēc, ka ūdens tvaiks un smērvielu saīsinātie augšējā pot var pareizi ievietots tauki notek reņu caur izplūdes ostas.

10. Lūdzu, izmantojiet vidēja un maza uguns izvairīties no lielas uguns, kad, izmantojot.Šis pods ir videi draudzīgu un enerģiju taupošu produktu, un tas ir strauji siltuma vadītspēju.

11. Pirms atvēršanas bankā, pārliecinieties, ka notek no taukiem notekpaplāte ir uz augšu.Lai izvairītos no nevajadzīgas noplūdes.

12. Ja jums ir nepieciešams, lai uzcelt katlā sajauc vai uzbērt pārtikas bankā, pret to uzmanīgi un jābūt uzmanīgiem, lai sadedzinātu savu roku.

13. Ārējā kārta no bankas struktūra ir keramikas slāni - gan siltuma un viegli tīrāma.Tomēr, jebkuru atlikušo pārtiku, netīrumiem, eļļas vai oglekļa mērogā, ja nav mazgātas un pēc tam sadedzināt atkal un atkal, būs stick uz ārējā slāņa struktūra un ir grūti tīrāma.

14, šajā katlā nevajadzētu mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti