Nerūsējošā Tērauda Garšvielu Trauciņu Sāls Cukurs Garšvielas Pipari Kratītāju Garšvielas, Var ar Rotējošu Vāciņu BBQ Garšvielu Uzglabāšanas Pudele Virtuves Rīks

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: cukura traukā sāls, nerūsējošā tērauda cukura, ileaf uzglabāšana, virtuves uzglabāšanas konteiners plastmasas set, pagriezt spice jar, korejas pārtikas uzglabāšanas tvertnes, par garšvielu glabāšanai, krāsas stikla garšvielu trauciņš, ika uzglabāšana, jar spice.

    €10.45 €18.99
  • Stils: Korejiešu Stilā, Garšvielas Kaste
  • krāsa: Tērauda Krāsas Garšvielas Kaste
  • Jauda: 1500ml
  • Izmantošana: virtuves Uzglabāšanas Accesories
  • Funkcijas: virtuves Garšvielu Box Storage Box
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Forma: Cilindriskas Garšvielu Kaste
  • Izmērs: As Picture

Produkta Informācija: Produkta Nosaukums: Trīs-gabalu uzglabāšanas pudele Produkta Izmērs: diametrs 11cm x augstums) 16.5 cm Viena Pudele Tilpums: 1500 ml Viena Gabala Svars: 0.28 KG Loga Materiāls: PE Krāsa:Melns korpusa Materiāls: Nerūsējošais Tērauds Pielietojums: žāvēti augļi, sauso preces, utt.Funkcijas: 1. Uzglabāšanas tvertnes ir izgatavotas no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda un pārtikas klases plastmasas.Tas ir veselīgi un videi draudzīgi: spilgti nerūsējošā tērauda, stilīgu atmosfēru. 2. Uzglabāšanas tvertne ir aprīkota ar nelielu redzamu logu, kas ir lietotājam draudzīgas un viegli var redzēt lietas, ko novietot tvertnes bez pagrieziena atkal un atkal. 3. Lietotājam draudzīgs dizains, kad ielejot žāvētas sēklas zemesriekstu sēklas un zemesriekstus, tas var tikt uzlieta tieši uz vāka, nav nepieciešams veikt trauku, vāku, ir izliektas malas, lai novērstu noplūdi, ja izlej pārtikas. 4. Non-slip apakšā ir saistīts ar to var beigt.Anti-slīdēšanas pamatne un pudele-puses melna plastikāta kartes-veida dizains uzglabāšanas tvertnes statīvs ir stabilāks.Var vāks ir pārklāts bez jebkādas piepūles, un pārtikas kvalitātes plastmasas, kas ir drošs un nav toksisks.Ļauj jums izmantot jūsu mieru. 5. Palieliniet uzglabāšanas tvertnes 16.5*11cm, kas ir saskaņā ar vispārējo pieaugušo gripable diapazonā.Jauda ir liela un pilnīgi apmierinošu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti