Par Lietus Sensors Dekoderi Gaismas Nokrišņu daudzuma Noteikšanas Volkswagen MQB Audi Lietus Atzīšanu, Automātiskā priekšējo Lukturu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lietus sensors, audi kamera mqb, skoda superb b, auto lietus sensors, signstek fm raidītājs, mqb vw, rcd310, attālo vw mqb, vietējās fm raidītājs, auto lietus sensors.

    €43.35
  • Vienuma Tips: FM Raidītāji
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: MLLSE

Ņemiet vērā, ka tas ir dekoders, ne sensors!!!

Dekoderi valde ir piemērots Volkswagen MQB platformu, Audi sērijas gaismas, lietus sensors, non-Volkswagen PQ platforma transportlīdzekli.Mūsu veikalā ir arī gaismas un lietus dekodēšanas valdes VW PQ, platforma.Lūdzu, pārbaudiet attiecīgās bērnu veikalā.

Sensors ar zemāko piešķiršanu nav lietus atklāšanas un apkārtējās vides gaismas detektors, un nav piemērots dekodēšanas valde.Šāda veida sensors ir vairāk dekoratīvu efektu, nekā praktisko vērtību.Šķiet, ka tikai temperatūra un mitrums signāli nav pieejami.

Zema un vidēja lieluma sensoru, ir tikai gaismas intensitāte signālu, bez nokrišņiem signālu, un to var pielāgot, lai gaisma, dekoderi valde.Šāda veida sensors ir parasti izmanto, lai pielāgot automātiskās gaismas, un pāris sensorus var izmantot arī, lai pielāgot automātiska tālo gaismu.

Vidēja un liela piedāvātos sensorus, kas var tikt pielāgots, lai apgaismojums un lietus dekodēšanas valdes, nokrišņu daudzumu un apgaismojuma dekodēšanas valde, un to var izmantot, lai pielāgot automātiska priekšējo lukturu automātiskā tīrītāju automātiska logu aizvēršanās nebaltām dienām, utt.

Dažādi dekoderi dēļi ir tās pašas aparatūras, bet programmatūra ir dažādas.Jo ir daudzi veidi, sensori, dažādu veidu sensoriem, iespējams, nav saderīga, tāpēc, lūdzu, konsultēties ar pārdevēju pirms pirkšanas, lai redzētu, sērijas numurs, sensoru var būt saderīgs ar attiecīgo dekoderi valde.

Izejas dati dekoderi valdes parasto seriālo portu.TTL līmenis nav RS232 līmenī.To var izmantot, kopumā seriālā porta attīstības padomē.Šī dekodera valde var izmantot arī ne-automobiļu vidēs, piemēram, siltumnīcas, ūdensizturīgs kameras, priekšējā un aizmugurējā stikla, vilcienu, rūpniecības kontroles, meteoroloģiskie pētījumi un citās vidēs.

Ir daudz veidu sensori, kas var atšķirt piederumu sērijas par sensora, piemēram:

8U0 955 559 minimālais matching tikai temperatūras un mitruma, nav nokrišņu, gaismas signāls, nevar pielāgoties dekoderi valde

8U0 955 559A ir tikai apgaismojums signālu, bet ne nokrišņu signāls, un tikai tad var tikt pielāgots, lai apgaismojums dekodēšanas valde.

8U0 955 559B tikai ir apgaismojums signālu un nav nokrišņu signāls, un tikai tad var tikt pielāgots, lai apgaismojums dekodēšanas valde.

8UD 955 559 minimālais matching tikai temperatūras un mitruma, bez nokrišņiem, gaismas signāls, nevar pielāgoties dekodēšanas kuģa;

8UD 955 559A ir gan nokrišņu signālu un apgaismojums signālu, kuru var pielāgot, lai nokrišņu apgaismojums dekodēšanas valde.

8UD 955 559B ir nokrišņu daudzums signālu un apgaismojums signālu, kuru var pielāgot, lai nokrišņu apgaismojums dekodēšanas valde.

81.A 955 555 ir tikai apgaismojums signālu, bet ne nokrišņu signāls, un tikai tad var tikt pielāgots, lai apgaismojums dekodēšanas valde.

81.A 955 559A tikai ir apgaismojums signālu un nav nokrišņu signāls, un tikai tad var pielāgoties apgaismojuma dekodēšanas valde.

81.A 955 317.A ir gan nokrišņu signālu un apgaismojums signālu, kuru var pielāgot, lai nokrišņu apgaismojums dekodēšanas valde.

5K7 955 559 ir nokrišņu daudzums signālu un apgaismojums signālu, kuru var pielāgot, lai nokrišņu apgaismojums dekodēšanas valde.

5Q0 955 559 ir gan nokrišņu signālu un apgaismojums signālu, kuru var pielāgot, lai nokrišņu apgaismojums dekodēšanas valde.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šādiem modeļiem nav pārbaudītas un nav pārliecināts, vai viņi var izmantot, galvenokārt tāpēc, ka sensori ir pārāk dārgi.

4E0 955559

4E0 955 559A

4E0 955 559B

4E0 955 559C

4E0 955 559B

8K0 955559

8K0 955 559A

...

Lai būtu turpinājums, ir daudz modeļu, un veikalos nav visus testus, bet ir veikti vairāki parasti izmanto modeļus, lai pārbaudītu.Ja neesat pārliecināts, vai sensoru savu roku var izmantot, vai nē, lūdzu, nosūtiet to, express piegādi.Pēc pārbaudes, to var nosūtīt kopā ar dekoderi valde.

Cena Volkswagen MQB platformu un Audi sērijas sensori ir starp 100 un 400, jo ir daudzi faktori, piemēram, augsta un zema auto modeļiem, inventārs, sadzīves importu, un tā cena būs atkarīgs daudz.

Pēc iegādes, uzņēmējas datoru testēšanas programmatūras + sērijas sakaru protokols, kas tiks iesniegti, bet jums ir nepieciešams, lai jūsu pašu USB uz sērijas līniju.Ņemiet vērā, ka TTL sērijas ports nav RS232 seriālo portu!!!

Detaļas vēl nav pabeigta!!!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti