Zvejas Spole 5.2:1 Liela Ātruma Pārnesumu, Spinings Pa Kreisi, Pa Labi Maināmi Rokturi Alumīnija Spoli Casting Reel

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lodīšu gultņu spole, spoles spin, doubl zivis, viltus id, Spolei, camo spole, ruļļa dzeltena, kawa rokturi, fs spole, zivju spole.

    €8.20 €12.24
  • Ēsmas Veids: Viltus Ēsmu,
  • Zvejas Spoles Tips: Rokas Rata
  • Pārnesumu Attiecība: 5.2
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Pozīcija: straume
  • Modeļa Numurs: Zvejas Spoles
  • Zvejas Metode: Vērpšanai

Zvejas Spole 5.2:1 Liela Ātruma Pārnesumu, Spinings Pa Kreisi, Pa Labi Maināmi Rokturi Alumīnija, Tītavas Zvejas Spole

Viegli lietot - Pārnesums 5.2: 1. Precīzo zobratu sistēmu un ērts sānu rokturi padara zvejas vieglāk.Rokturis ir noņemams, jūs varat pielāgot to atbilstoši saviem paradumiem.

Viegli pārvadāt - compact zvejas kuģa, kas aprīkots ar neilona celtniecības un stabila līdzsvara sistēma, ar kopējo svaru no 200 līdz 400 gramiem.Jūs varat to izmantot kā rokas instruments, kas jūsu zvejas mugursoma vai ceļojuma somā un nogādāt to jebkurā jomā, makšķerēšana.

Lielisku sniegumu - Mūsu zvejas spoles ietver vienmērīgu un spēcīgu vilkšanas sistēmu.Liela laukuma bremžu kluči, nodrošināt augstu bremzēšanas spēku, nekaitējot zvejas līniju.Alumīnija sakausējuma tinumu spoles padara zvejas līniju taisni un vēl.Metāla disku core samazina iespēju, ka zivis bēg.

Augstas kvalitātes Misiņa rīku joslā ir augsta izturība, augsta stingrība un nodilumizturība.Cinka sakausējuma pārvades zobrati ir super spēcīga, ar gultņiem abās pusēs lieli zobrati, kas ir vairāk stabila.Metāla plāksnīte ir izgatavota no augstas kvalitātes metāla, kas ir izturīgs pret koroziju un pret nodilumu nevar viegli deformēties un saliekt.Tas ir ilgs kalpošanas laiks.

Universāls - Mūsu zvejas riteņi ir piemērots mazām laivām, rock zvejas, sāls, ūdens, saldūdens, ezeriem, upēm, strautiem.Tas ir ideāls iesācējiem, vai pieredzējušiem makšķerniekiem.

zvejas spole, spinings.

"Specifikācijas:

Materiāls: metāls, misiņš

Produkta svars: 200g, 215g, 265g, 280g, 295g, 390g, 410g

Produkta izmērs:

11.5*11*8.5 cm(1 2)

13*13*9cm(3 4 5)

15.5*15*10 cm(6 7)

Paketē iekļauts:

1* zvejas spole"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti