10PCS Mikro USB Lādētāju, Dock Savienotājs Uzlādes Ports Mikrofons Flex Cable Rezerves Daļas Motorola Moto E6

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: auto aptver ibiza 6 j, krēsli, virtuves fancy, byintec k9 projektoru, melnie loki dāvanu wrap, ikdienas apavi cilvēks 8cm, auto aptver lada mats, velosipēds plaukts soma protek, buda mazā thangka, auto akumulatoru analizer.

    €7.98 €8.67
  • Modeļa Numurs: Par Motorola Moto E6
  • Saderīgu Zīmols: motorola
  • Modelis: Par Motorola Moto E6
  • Zīmola Nosaukums: New625
  • Izmantošana: USB Uzlāde Dokā
  • Dizains: BĀRS
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: NAV

10PCS Mikro USB Lādētāju, Dock Savienotājs Uzlādes Ports Mikrofons Flex Cable Rezerves Daļas Motorola Moto E6

Produkta dati:

1:produkts ir visas sastāvdaļas, atbalsta ātrās uzlādes, datu pārraidi un skaidrus mikrofons.

2.Katru daļām, kas testēti ar īpašiem instrumentiem vai galvenais dēļi, pirms kuģis.

3.Visas mobilo telefonu detaļas tiek atsevišķi iesaiņota un iepakota anti-static somas ar putuplasta kastes, lai nodrošinātu drošību.

4.Produkts, kas mums ir krājumā, un, lai nodrošinātu ātra piegāde.

5.Prefekts der Motorola Moto E6.

6.Mēs atjaunināt jaunāko informāciju par produktu loģistikas, lai jūs un dalīties ar jaunāko informāciju par mobilo telefonu rezerves daļas Ķīnas tirgū ar jums.

7.Produkta attēls ziņas:

Maksājums:

Cienījamais pircējs,veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi.Ķīna Post parasto sīkpaku plus bezmaksas piegāde, posteņus nevar izsekot pēc to atstāt Ķīnu.Ja tas nav pieņemams, lūdzu, izvēlieties Atopija.lv standarta transportēšanas vai E-pakete un citi kuģniecības metodes, bet jums ir nepieciešams, lai samaksātu par transportēšanu.Mēs nosūtīsim thegoodswithin1-2 workingdaysonce jūsu maksājumu iscompleted,un, lūdzu, rūpīgi apstiprinātu jūsu kontaktpersonas vārds, uzvārds,adrese,pasta indekss un tālruņa numuru, pēc pasūtījuma,kas palīdzēs jums saņemt preču laikā.

Pēc-pakalpojumu:

1.Ja jums ir kādi jautājumi, saņemot preci, lūdzu, nav, rodas domstarpības.Lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums un mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu.

2.Lūdzu, ievērojiet, ka piegādes laiks Ķīna Post General Packet Plus, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu, un Atopija.lv standard shipping ir 16-35 darba dienu laikā.Gadījumā, ja īpašu apstākļu dēļ, piemēram, brīvdienās, politikas korekcijas, muitas, un attālos rajonos, piegādes laiku būs jāatliek.Paldies par jūsu sapratni.

3.Atopija.lv aizsardzību laiks ir 60 dienas (90 dienas dažās valstīs/reģionos).Ja aizsardzības laiks ir apmēram līdz beigām, un jums nav saņēmis preces, lūdzu, sazinieties ar mani, es jums palīdzēšu trīs veidos:

a.Pagarināt aizsardzības laikā; b.Nosūtīt preces; c.Kompensāciju.

Atsauksmes:

Saņemot preces un ir apmierināti, lūdzu, sniedziet mums piecu zvaigžņu atzinību,paldies par jūsu sadarbību.

Piegādes veidus:

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti