30Pcs 10g/20g/50g/100g Plastmasas Tukši Kosmētikas Jar Pot Uzpildāmas Paraugu pudeles Ceļojumu Sejas Krēmu, Losjonu, Kosmētikas Konteineru, Balts

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kosmētikas stikla burkā, stikla burkā, zelta jar, tukša bottl, 50g akrila jar, jar virtuves, tranqparant plastmasas pudeles, zobu suka kviešu, jar par cosmet, plastikāta burka.

    €5.90 €6.41
  • krāsa: Caurspīdīga
  • Izmantošana: Elektroniskās cigaretes eļļas pudeles, šķidrā acu pilienus.
  • Materiāls: Polipropilēna
  • Izmērs: 10g/20g/50g/100g
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Specifikācijas: 10g/20g/50g/100g burkas
  • Modeļa Numurs: Plastmasas, Kosmētikas Burkas

Motīvs:

1.Augstas kvalitātes, videi draudzīgs materiāls, vides aizsardzības un bez smaržas, ērti un kanalizācijas lietošanu.

2. Smalkas meistarība.Pudeles, kas izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, thermostability un formas saglabāšanu, nav toksisks un bez piesārņojuma.

3. Pudele mutē noslēgtā sniegums ir ļoti labs, veselīgs, drošības un nav noplūdes.

4. Mazi un viegli, yo veiktu, izmanto, lai ādas careproduct subpackage, ērti lietot.

5. Antibakteriāla materiāla, drošības un vides draudzīga, maiga un mazi, līdzi visu laiku.ntainer izgatavots no PS Polistirols, pārklājums izgatavots no PP Polipropilēna.

Krāsa: Caurspīdīga tvertne ar skaidru vāku.(Mēs arī pārdot skaidrs traukā ar melns/balts vāks, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams).

Iepakojums: 30pcs/iepak

Krāsa: balta

Materiāls: PETG / PP

Produkta Veida: 10g/20g/50g/100g

Krāsa: Balta/Rozā/Zaļš/Dzeltens/Caurspīdīgs

Pielietojums: Darījumu braucienu, mājas, kempings un vairāk.

Ērts un praktisks sadalīt uzlādes pudeļu kopumu, ikdienas kopšanas piederumi, padara to viegli jūsu ceļošanas, vienmēr saglabāt elegantu tēlu.

Silts Padomi:

Lūdzu, nav pack augstas temperatūras un augsta PH materiālus.Lūdzu, izmantojiet siltu ūdeni, kad tīrīšanai nelietojiet karstu ūdeni, lai novērstu augstas temperatūras deformācijas

E-pasts :qiang.li@unicornsoft

Darba dienās: No svētdienas līdz piektdienai

Mēs piedāvājam 7/24 pilna laika pakalpojumu,Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani,ja jums ir kādas problēmas, par manu produktu.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adrese

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1.Ja prece ir bojāta vai jums ir citi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā,un to nedrīkst atvērt strīdu bez komunikācijas,mēs uzskatām, ka labas komunikācijas sasniegs labu rezultātu,Jūsu apmierinātu mums ir ļoti svarīgas. 2.Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci,lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Un lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atgriezto preci. 3.Ja jūs nevarat saņēma iepakojumā 60 dienu laikā (Brazīlija 90 dienām),mēs atmaksāsim jūsu naudu

1. Mēs piedāvājam 7/24 pilna laika pakalpojumu,Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani,ja jums ir kādas problēmas, par manu produktu.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums robežās 30-50 dienās no nosūtītas ja jums nav saņemt mūsu postenis.Otherewise,mēs uzskatām, ka prece ir saņemta.

3. Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, pirms jūs sniedzat mums, neitrālu vai negatīvu atsauksmi!

4. Ja jums ir apmierināti ar produktu, un mūsu pakalpojumiem,lūdzu, atstājiet mums ir 5 zvaigznes atsauksmes.Ja iespējams,lūdzu, atstāt dažas fotogrāfijas no produkta,tā būs ļoti noderīga citiem pircējiem.

Polinochka 1985love2020-12-18
"I did not receive anything!!! No refund was made!!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti