2 Ruļļi Paldies Karstspiedes Vēstuli, Etiķetes, Uzlīmes Unikālo Kraft Papīra Etiķetes, Uzlīmes, Dāvanu Pašlīmējošās Uzlīmes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: amatniecības frāze, auto smieklīgi, auto grāmatas, Kraftpapīrs, laimīgu pasta uzlīmes etsy, happy eid uzlīmes, pleds tapetes, nokasiet uzlīmes, Ādas plecu soma veidne, amatniecības papīra rulli.

    €3.04 €5.95
  • Modeļa Numurs: uzlīmes
  • Materiāls: Papīrs
  • Vecums: >6 GADIEM
  • Izmērs: 2 Rolls
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Forma: Ruļļi

Apraksts

Tas ir roll no augstas kvalitātes blīvējuma uzlīmes ar spēcīgu adhesiveness, viegli izmantot, viegli var plēš nost un stingri rotā par jūsu dāvanu.Unikālo modelis ar spīdīgu kokgriezums izskatās ļoti pievilcīgi.Ideāls konfekšu vai cepumu ietīšana, uzlīmes pie puse.Piemērots saldumu maisiņi, dāvanu maisiņi, dāvanu kastes, ietinamo papīru utt.

Funkcijas

- Materiāls: Papīrs.

- Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, drošu, videi draudzīgu un viegli izmantot.

- Radošu un unikālu rakstu un vārdiem dizains var spēlēt labu dekoratīva nozīme.

- Intīmo izmantot pašlīmējošo dizains padara to vieglāk izmantot.

- Radošā izskatu dizains padara to piemērotu, lai apdares svētku dāvanas, piemēram, kāzām, dzimšanas dienas svinībām, Pateicības Diena un Mātes Diena.

- Augstas kvalitātes un praktiskā blīvējuma dekoratīvās uzlīmes ir plašs pielietojuma spektrs, un ir lielisks aksesuārus par dāvanu iesaiņojumā, amatniecības apdare, aploksnes un piezīmju rotājumi.

Iepakojuma saraksts

2 x ruļļos uzlīmes

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti